2777
2789

نه

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم روزی چندین بار زیارت عاشورا میخونه

منم عادت کردم میخونم

همش روضه و‌مداحی گوش نمیدیم،ولی توی روز ها و شب های شهادت همه مشکی میپوشیم و مداحی و زیارت و قرآن گوش میدیم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
چرا 

میخوام ببینم همه اینجوری ان یا بعضی مذهبیا اینطورن یک بنده خدایی از کله صبح پا میسه مداحی بلند میکنه و سخنرانی بهشم بگی میگه کمه که و این حرفا

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

نه 🙄

اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم،چون فقط وقت آدمو تلف میکنه و چیزی برای ارائه نداره

نوحه هم فقط ده روز محرم با گوشیم گوش میکنم

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

اصلا

منو کل کنید اهنگ قری میزارم و فقط میرقصم

محرم اصلا گوش نمیدم فقط نوحه

صفر هم بعد اربعین اهنگ غیر شاد تقریبا غمیگن

ابنم بگم من مذهبی نیستم

متدینم پدرم مذهبی هست که عروسی‌ها بعد اهنگ حضور پیدا میکنه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی