2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رستاک جانم الهیییی...نبینم اشکتو. چرا؟ چی شد مگه؟؟؟

همش بحث میکرد بامامانم نزدیک نیم ساعت بود همش تحقیرو حرف..بعد گفت بزار برات بگم تو سرکار بودی نمی دونی..بهش گفتم نمیخوام بدونم چیه مگه خودتم ادامه نده دیگه...یهو برگشت به مامانم گفت یه روزی که از خونه میخواستم بندازمت بیرون،زنگ میزنم به کسایی که عاشق چشمم هستن ببینی چطوری دوستم دارن که قشنگ حرص بخوری و بری از خونه بیرون...منم واقعا دیگه کشش نداشتم داشتم میرفتم تو اتاقم به مامانم گفتم چرا اینقدر حقیری ک کسی بهت هر بار اینطور بگه خودت برو...به بابامم گفتم توام ادم بی چاره ای هستی که همچین حرفی رو میزنی زیر سقف خونت،اگه هر کاری رو میخوای انجام بدی انجام بده اما زشته بسه اینحرفا 

یهو شروع کرد به تحقیرم که اره تو ادم بی ارزشی هستی..بهش گفتم اره...گفت از گهم کمتری (ببخشید) بهش گفتم اره حق داری و شروع کرد من رو زد...صورتم متورمه..دست و پاهام اینقدر لرزیدن...اصلا وحشتناک بود لرزششون..پام تکووون شدید میخورد تازه اروم شده...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
نگرانت شدم دختر

خیلی تحقیرم کرد..بهش گفتم من اگه دو روز قرص اعصاب نخورم می شینم گریه می کنم شبانه روزشو..من خودم از هر سطحی فکر کنی پایین ترم دیگه تحقیر نداره..گفت اره تو ادم خیلی بی ارزشی هستی...ادم بی ارزشی هستی که جلوی اون نامزدت به حرف من گوش ندادی و ارزش پدرتو اوردی زیر و کاری کردی اون شناسنامتو با اون طرز پس بیاره..ادم بیارزشی هستی..گوهی..موندی تو شش سالگیت...دیگه دلم له شد..بهش گفتم اره اگه میخوای بدونی من ازکجا اینهمه درد میکشم خوب بدون اولینباری که پاهام لرزیدن و لکنت زبون گرفتم اون زمانی بود  ک ب اسم دوست خانوادگی دوست دختر سابقتو وارد زندگیمون کردی

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

رستاک

میشه از طرف من خودتو بغل کنی و این آهنگو برای خودت بخونی؛ یا دانلودش کن گوش بده

میشه پرنده باشی، اما رها نباشی!

میشه دلت بگیره اسیر غصه ها شی!

حالا که آسمونم دنیای تازه ای نیست

اون وقت یه جا بشینی محو گذشته ها شی!

ترسیده باشی از کوچ، اوجُ ندیده باشی

واسه یه مشتی دونه، اهلی آدما شی

تو سایه ها بمونی، درگیر سایه ها شی

مفهوم زندگی رو، از یاد برده باشی

دلت بخواد دوباره، از ته دل بخونی

از ترس ریزش اشک، غمگین و بی صدا شی

نگرانت شدم دختر

انگار میخواستم عقده این همه سالمو بریزمبیرون بهش گفتم هنوز یادمه دستمو کشیدی گفتی از وسط ما بلند شو که خودت بشینی پیش اون زن..وقتی که چشم شوهرش و ملدرمو دور دیده بودیـ.من فقط هشت سالم بود..اما شب و روزای زیادی درد این ماجرا روکشیدم..بچه های اون خانمم اونجا بودن اون روزاما اونا کند ذهنن نفهمیدن..برگشت سمتم گفت اونا اگه کند ذهن بودن الان سرخونه زندگیاشون نبودن..بهشگفتم مبارکشون باشه..فرقاونا با من اینه که ازاه سالگی دوست پسر داشتن و باهاشون ازدواج کردن اما من چون ازدواج نکردم اینجور بهم جواب میدی..خلاصه بگم تا تونست تحقیرم کرد کتکم زد گفت تو نمیفمی ادم وقتی کسیو دوست داره ینی چی..بهش گفتم میرفتی همونو میگرفتی چرا اوردیش تو زمانیکه زن و بچه داشتی..تا خوردم کتک زد..مامانمم زدـ.با قابلمه خواست بزنه تو سرم خورد تو پای مامانم..گفت حق نداری بری سرکار..چمیدونم بی عرضه ای شوهر نکردیجات تو این خونه نبوده..چی بگم دیگه

انگشت گذاشتی روی نقطه ضعف پدرت؛ اینه که براشون سنگین تموم شده؛ می خواستن با زدن تو، اون حجم از حال ب ...

اگه مامانم جلوشو نمیگرفت یا ضربه مغزی شده بودم یا میمردم...کاش بمیرم

رستاک میشه از طرف من خودتو بغل کنی و این آهنگو برای خودت بخونی؛ یا دانلودش کن گوش بده میشه پرند ...

زیاد قبلا گوشش دادم..تو رو دوست دارم..خیلی اینجا دوستای خوبی دارم اگه شماها نبودین من چیکار می کردم با تنهاییام و دردام

بهت حق می دم؛ بالاخره این همه درد یه جایی باید فوران می‌کرد؛ ولی در ادامه سعی کن همون حالت احترام قبلی رو با پدرت حفظ کنی؛ حالا پدرت هر جور می خوان باشن...حرفایی که پدرت زدن واقعی نبوده؛ از شدت درموندگی خودشون اینارو گفتن. باور نمی کردن که تو متوجه اینا شده باشی. امّا در مورد خودت، دنیا بزرگتر از این خونه س. به خودت کمک کن تا آسیب نبینی؛ با موفقیتت و انتخاب یه کیس مناسب در آینده،  رد شو از این حالِ بد...

اگه مامانم جلوشو نمیگرفت یا ضربه مغزی شده بودم یا میمردم...کاش بمیرم

چیو بمیرم👊👊👊باید زنده باشی و خوشبخت زندگی کنی😍 این حس و حالای بد برای اکثرمون توی یه برحه هایی از زندگیمون بوده؛ برای هر کی به یه شکلی

چیو بمیرم👊👊👊باید زنده باشی و خوشبخت زندگی کنی😍 این حس و حالای بد برای اکثرمون توی یه برحه هایی ا ...

بار اول نیست که تحقیرم.کرده..کتک خوردم...همیشه تکرار می شه

بهت حق می دم؛ بالاخره این همه درد یه جایی باید فوران می‌کرد؛ ولی در ادامه سعی کن همون حالت احترام قب ...

کاش حرف نمیزدم و فوران نمیکرد..چون فقط مطمین شد من مشکل دارم و روانی ام...دنیا رو هروقت خواستم برام بزرگتر از این خونه باشه،یه لگد نثارم کرد...همه زندگیم درد میکنه بخدا...