2777
2789
عنوان

کمکم کنین

897 بازدید | 85 پست

بچه ها از بابام کتک خوردم خیلی حالم بده تروخدا کمکم کنین 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هیچ کسی نیست باهاش حرف بزنم جز شماها..تروخدا بیاین باهام حرف بزنیم..دارم میمیرم از زجر روحی 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز دلم آروم باش يك نفس عميق بكش

چند سالته خانم خوشگله

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.
الهی بمیرم برات چراعزیزم؟چندسالته؟

27

عزيز دلم آروم باش يك نفس عميق بكش چند سالته خانم خوشگله

27

عزيز دلم آروم باش يك نفس عميق بكش چند سالته خانم خوشگله

همه جام می لرزه هر چیگریه میکنم اروم نمی شم

گریه کن گریه قشنگه  اینم میگذره

بخدا خسته شدم نمی دونم کی مشکلات اسون می شن

27

توى اين سن.... اى دااااد

فقط الان بايد آروم باشى، گريه كنى اگه ميتونى پيش فاميل يا دوست برى، هيييييچ تصميمى هم نگيرى عزيزم

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.
توى اين سن.... اى دااااد فقط الان بايد آروم باشى، گريه كنى اگه ميتونى پيش فاميل يا دوست برى، هييييي ...

تو اتاقم دارمگریه می کنم کاری دیگه نمیتونم کنم

تو اتاقم دارمگریه می کنم کاری دیگه نمیتونم کنم

اى جان.... عزيز دلم فضا مجازى و همديگه رو نميشناسيم منم تازه با اينجا آشنا شدم، ولى انقدررر خانمهاى مهربون اينجا هستن كه ديدم از ته دلهاشون مطمئنم براى آرامش و خوشبختى تو نازنين دعا ميكنن...اميدوارم بهترينها برات اتفاق بيفته

اين روزها ميگذره... قوى باش 

اى جان.... عزيز دلم فضا مجازى و همديگه رو نميشناسيم منم تازه با اينجا آشنا شدم، ولى انقدررر خانمهاى ...

منم با وجود همین دوستانه که هنوز میتونم رو پاهام وایسم

عزیزم میگذره،اگر میتونی یه نوشیدنی بخور و فکرت رو از موضوع منحرف کن،یه فیلم کمدی یا قشنگ نگاه کن یه کم بگذره آروم تر میشی،من واقعا و عمیقا به این باور رسیدم که هر کس توی این دنیا بالاخره یه امتحانی داره و یک جور با سختی ها امتحان میشه و شکلش متفاوته ،پس توکل به خدا کن ..

عزیزم میگذره،اگر میتونی یه نوشیدنی بخور و فکرت رو از موضوع منحرف کن،یه فیلم کمدی یا قشنگ نگاه کن یه ...

کاش یکی از دوستای نی نی سایت امشب کنارم بود دستشو میگرفتم فقط..الان ایتقدر بی پناهی تو وجودمه