2777
2789
عنوان

اونایی ک هم خودشون هم شوهرشون کرونا گرفتن بیااااین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست
شوهرت باید وایسه ۲۱ روز تموم شه تازه بعدشم ناقله تا دو هفته

واقعا؟

مگ نمیگن قرنطینه ۲۱ روزه؟بعدش چرا ناقله؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خواست بره اداره گفت تست منفی ببرم

باید ۲۱ روز بگذره. زودتر نباید بره، بعد از ۲۱ روز هم دیگه نیازی به تست نداره. میتونه از قرنطینه بیاد بیرون

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید ازمایش خون بدید ای جی جی و ای جی ام خونتون چک بشه  در صورت بالا بودن ای جی جی حتما ناقلید ...

ممنون گلم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ماهم یک ماهه خوب شدیم ولی  علایمش کم وبیش ول کن نیست کی واکسن بزنیم؟

ماهم همینو موندیم 

جالبه دکتر به همسرم گفت ۲ هفته اما بهداشت میگفت ۳ هفته خلاصه هرکس ی چیزی گفت

دو هفته که اصلااااا

سه هفته دوره شه بعدش تازه به سلامتی خوب شدی باید دو هفته قرنطینه باشی و خودتو تقویت کنی و تا دوماه بعد بهبودی هم واکسن نزنی

دو هفته که اصلااااا سه هفته دوره شه بعدش تازه به سلامتی خوب شدی باید دو هفته قرنطینه باشی و خودتو ت ...

آره بابا ضعف و خستگی ش هست ولی خب نهایتا به شاغلها ۳ هفته مرخصی بدن مگر اینکه خدایی نکرده شرایطشون حاد باشه