2777
2789

من اول کرونا گرفتم بعد شوهرم 

برا من حدود ۲۰ روز میگذره جفتمون شدید بود بیمارستانم بستری شدیم براشوهرم حدود ۱۶ روز اینا

حالا امروز مجدد تست داد اگ منفی شد بره اداره که باز مثبت شد

بنظرتون ممکنه برا من منفی شده باشه؟و اینکه یدرصد احتمال  داره من منفی باشم از شوهرم مجدد بگیرم؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ۲۱ روز دوره کرونا دلتاست برا همین مثبت شده مال تو احتمالا تموم شده و اینکه نه نمیگیری چون الان آن ...

ممنون عزیزم 

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چرا دوباره تست میدین؟ مثبت بودنش دلیل بر ناقل بودنتون نیست.

خواست بره اداره گفت تست منفی ببرم

باید ازمایش خون بدید ای جی جی و ای جی ام خونتون چک بشه 

در صورت بالا بودن ای جی جی حتما ناقلید 

همسر من تا یک ماه بعدش ناقل بود 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز