2777
2789

هرچی واس من میگیره فورا به خونوادش انتقال میده اونکارو کردم واسش اینکارو کردم

اونام ابرومو میبرن به همه میگن

این مدت ی تعداد وسیله واسم گرفت میخام پولشو واسش انتقال بدم بعدش بگم این در ازای فلان چیز ولی همونجور ک اجازه میگیری واسه خرید کردن همونجوریم بگو پولشو دادم دیگ واس منم چیزی نخر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالتونه؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

واااای خدااایااا بهش بگو این اخلاق گندشو بزاره کنار ها!

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟

بدتر میشه ها

سعی کن حالیش کنی همچیو نگه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سره خودتم منت میذاره؟یافقط ازاین اخلاقا داره ک به خانوادش میگه؟

بنظرم اگه بارها گفتی و نتیجه نداده تهدیدش کن بگو من نمیتونم بااین رفتارت کنار بیام و ادامه دار باشه شاید نتونم تحمل کنم بگو شاید خودشو جمع و جور کرد

نامزدتم اشتباه میکنه. راه حل شمام درست نیست. کلا این رابطه یه جاش میلنگه. برید مشاوره. شوهرت بچه ننه است یه مقدار. بعدا این اخلاق جاهای دیگه اذیتت میکنه 

یه خانم مستقل و قوی 

بذار بگه ولش کن کم کم درستش کن .

نمیخواد پول بزنی وظیفشو انجام داده .

تا ی مدت فقط برو لباسزیر و لباس خواب و اینا بهر نتونه بره بگه رفتم برو ب مامانش بگو اتفاقا من گفتم الان نامزدیم نگیریم اما خودش اصرار داشت .

.

.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خسیسه؟

ن حسیس نیست به امدازه خرج میکنه واسه خونوادش خیلیم دست دلبازه ولی از رو سادگیش میگه پیششون واس من چکار کرده چکار نکرده اونام به گل فامیل میرسونن ابرو منو بردن انگار من هیچی نداشتم اگ اون نبود منم بهم برخورد

بارها بهش گفتم نکن اینکارو ولی نمیفهمه میگگ تو میدونی خواهرم دهنش مفته چرا ناراحت میشی این شد حرف

منم میخام پولاشو پس بدم‌

بنظرتون درستع؟