2777
2789
عنوان

کبودی دست +عکس

1512 بازدید | 17 پست

خانما من یه هفته پیش ازمایش خون دادم از دستم امروز صب دیدم ۵ تا اندازه به نقطه اطراف جای سوزن کبود شده خطرناکه بنظرتون

همه شکر نعمتهای تو کنند . من شکر بودن تو کنم.... نعمت «بودن» توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست منم اینجوری میشه بعد زدن امپول

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نه خکب میشه خون ازت گرفتن اینحوری شده. عوضیا بلد نیستن چحور خونگیری کنن که اینطور نشه دست مردم .&nbs ...

اخه گفتم بعد یه هفته شاید طبیعی نباشه 

البته اره بد زد

دقیقا مثل عکس شده بودی؟

بدتر از اون یادمه تو بیمارستان که بستری بودم هر روز کلی ازمایش میگرفتن ازم پرستار جای خالی پیدا نکرد رو دستم که خون بکشه همه جا کبود بود خیلی بدتر از این

👑sen benim herşeyimsin

عزیزم نترس احتمالا ناشی بوده من همیشه آزمایشگاه خصوصی خون میدم چون دوبار بهداشت ازم خون گرفت تا دو هفته کبود بود دستم درد میکرد ولی آزمایشگاه خصوصی با سرنگ خیلی کوچیک خون میگیرن بدون کبودی و بدون درد 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍
بدتر از اون یادمه تو بیمارستان که بستری بودم هر روز کلی ازمایش میگرفتن ازم پرستار جای خالی پیدا نکرد ...

ای وای 

ایشالا همیشه تنت سالم باشه تو این‌موقعیت نباشی