2777
2789
عنوان

ریزش مو

139 بازدید | 33 پست

سلام دیگه نمیدونم چیکار کنم 

مزوتراپی کردم دکتر رفتم ازمایش دادم همه چیز خوبه شرایطم مثل قبله ولی بازم ریزش دارم 

هیروویت میخورم با بیوتین هلث ۱۰۰۰ اولش خوب بود ولی دوباره شروع شد 

ریشه موهام خیلی سست ماسک گیاهی هم قبل حمام میزارم بخاطر سست بودن موهام ریزش بیشتر میشه 

کسی ۶ست بتونه کمکم کنه افسردگی گرفتم حالم خیلی بده

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

منم ریزش داشتم کچل شد جلو موهام خالم یه نفرو معرفی کرد بهم مشاور پوست مو بود خودش محصولم داشت بعد یه تونیک بود چی بود یادم نی ازش گرفتم جواب داد برای من موهامم پر شد رویش مجدد داشت

🍁🍂🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطور قرص هیرتامین میخوردم ولی انگار نه انگار😕چکاپ کاملم دادم هیچیم نبود فکر کنم مشکل از پوست سرمونه شما شوره زیاد دارین؟

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
منم همینطور قرص هیرتامین میخوردم ولی انگار نه انگار😕چکاپ کاملم دادم هیچیم نبود فکر کنم مشکل از پوست ...

نه شوره هم زیاد ندارم یکم داشتم مزوتراپی کردم خوب شد شوره فقط ولی همه آزمایشات اوکی البته من یه حدود ۶ ماه توو استرس بیماری مادرم بودم همه میگن برا اونه ولی الان خوبم همه میگن چقد کم شده موهات 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
بعد نیم ساعت بشورش

نمک دریا میزنم یه رب داخل حمام

منم مشکل شمارودارم اعصابم بهم ریختس منم هرکاری بگی کردم ولی ریزشم ارثیه واسترسم بیشترش میکنه کف سرم ...

خسته شدم منم دیگه نمیخوام حتی موهام شونه کنم

اگر میخوای شمارشو از خالم برات بگیرم

ماینوکسیدیل داره توو ترکیبش؟

نه شوره هم زیاد ندارم یکم داشتم مزوتراپی کردم خوب شد شوره فقط ولی همه آزمایشات اوکی البته من یه حدود ...

من جدیدا شوره هم زدمریزشم از قبل داشتم منم دقیقا مثل شما استرس بیماری مادرم داشتم اختلال دو قطبی داشت از همون موقع موهام خیلی ریزش پیدا کرده هر کار میکنم خوبم نمیشه🤦🏻‍♀️مزوتراپی خوبه راضی هستی

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻