2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 33 پست
من باورت میشه میترسم موهامو شونه کنم 

اره کاملا درک میکنم من اول بیوتین هلث خوردم یه دو هفته خوب بودم ولی نمیدونم چیشد شد مثه اولش 

با شونه چوبی آروم شونه میکنم اصلاح مزاج کردم هر کوفتی گفتن زدم اخه ۲۶ سالمه ریزش دارم ۳۰ سالم بشه کچل میشم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جدیدا شوره هم زدمریزشم از قبل داشتم منم دقیقا مثل شما استرس بیماری مادرم داشتم اختلال دو قطبی داش ...

نه فقط هزینه گذاشت رو دستم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
من جدیدا شوره هم زدمریزشم از قبل داشتم منم دقیقا مثل شما استرس بیماری مادرم داشتم اختلال دو قطبی داش ...

انشاا‌..مادرت زود خوب بشن استرس خانواده من از پا انداخت

نه ولی خب برای من خیلی خوب بود 

ریکشنبه موهاتون از ۰ی بود؟

وای من موهام و میبافتم بعد باز میکردم گلوله گلوله در میومد ازمایش دادی دوستم؟

خیلی سخته اخه ازمایشا همه سالم 

اره کاملا درک میکنم من اول بیوتین هلث خوردم یه دو هفته خوب بودم ولی نمیدونم چیشد شد مثه اولش  ...

من الان دقیقا30سالمه احساس کچلی میکنم ولی به نظرم هرچی بیشتر به خودت استرس بدی بدتره میگن همین زیاد هموم رفتم خوب نیست من الان هرسه چهرروز میرم حموم فقطم یه بار شامپو میزنم احساس میکنم بهتر شده ولی رشدی نداشته

زن زندگی آزادی
من الان دقیقا30سالمه احساس کچلی میکنم ولی به نظرم هرچی بیشتر به خودت استرس بدی بدتره میگن همین زیاد ...

من که شامپو گیاهی هم گرفتم یه مدت خودم میخوام بزنم بیخیالی یکی از راه میرسه میگه وای چه موهایی داشتی چیشد دوباره روز از نو روزی از نو

ای بابا پس موهاتو تقویت کن دوستم 

اخه با چی تقویت کنیم من فکر میکنم موهام ریشه هاش به آب دهن وصله