2777
2789
عنوان

وسواسی شذید

78 بازدید | 14 پست

سلام خانما من وسواسی شدید گرفتم طوری که شوهرم تو خونه راه میره عصبی میشم یه دونه اشغال تو خونه ببینم عصبی میشم هر کس میاد خونم میره دوباره همرو‌جارو میکنم حتی اگه بیاد ۵ دقیقه بشینع باز برع خیلی حساس شدم همش با شوهرم دعوام میشه که چرا لباست مرتب نزدی جالباسی چراوخیلی خودمم بدم میاد تورو خدا کمکم کنید چطوری از سر م در بیاد این واسواسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نگو ک مث صفیه ای😐

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبید

خب ببینید

از امروز قانون بزار برا خودت که

فقط صبح ها اجازه داشته باشی خونه رو تمیز کنی

حالا اگه مهمونی چیزی داشتی و خیلی کثیف شد ی جارو بکشی

خونه ی همه همینه

من خونه رو ک تمیز میکنم داداشم از کار بر میگرده جورابا رو ی گوشه پرت میکنه تی شرتشو تو هال میندازه شلوارشو.....

منم خیلی عصبی میشدم

اما الا دیگه اهمیت نمیدم

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
باید خودتون رو تو موقعیت استرس شدید قرار بدید. مثلا بذارید کاملا بهم بریره و تحمل کنید اون شرایطو&nb ...

الان با خودم‌میگم که نه دیگه وسواس نیستم ولی باز نمیتونم

وای نه واسوسی نشو که تا اخر عمر زجر میکشی یه بار منم مامانم میخواستیم با قطار بریم مسافرت تو واگن ما یه دختر با مامانشم اومدن وای مامان بدجور وسولسی بود با خودش پارچه آورده بود رو همه چی می انداخت دستکش مدام عوض میکرد دستشو میشست وای بدبخت دختر اعصابش خورد بود بخاطرش ما هم اعصابمون خورد شد وسواس بودن واقعا وحشتناک معمولی باش نه افراط کن نه تفریط 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خسته شدم خودم‌نپتون ۲۴ ساعته دستمه

خیلی بده

این جوری نباشی

من ی دختر ۱۸ سالم

انقد عصابم خورد میشه در طول روز

دیشب دیدم چشام تیک عصبی پیدا کرده😢

از امروز تصمیم گرفتم کلا بی اهمیت باشم نسبت ب همه چی....

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan