2789
عنوان

انوکسا ۶۰۰۰

453 بازدید | 21 پست

کیا تو بارداری میزنن کسی میدونه چطور تهیه میشه اخه هر جا میگردم میگن نداریم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من میزدم تا یکماه بعد از بارداری،البته ۴ ماهه حدودا زایمان کردم،دیگه اون اخری پیدا نمیشد،برو هلال احمر و اینا ببین دارن،داروخانه های خاص شاید داشته باشن خیلی هم میگن گرون شده،جایگزینش چیه اگه پیدا نکردی؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

برا امضات دعا کردم ،منم سه بار سقط داشتم حتی یکیش دوقلو تو‌۶ ماه بود،ولی خداروشکر خدا بم بچه سالم داد،تو کل بارداری میزدم انوکسا،اسپرین هم مصرف میکردم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۴۰۰۰ میزنم

زنگ بزن ۱۴۹۰ بپرس بهت میگن کدوم داروخونه داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من میزدم تا یکماه بعد از بارداری،البته ۴ ماهه حدودا زایمان کردم،دیگه اون اخری پیدا نمیشد،برو هلال اح ...

نه جایگزین نداره فقط انوکسا میدن به باردارا

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
برا امضات دعا کردم ،منم سه بار سقط داشتم حتی یکیش دوقلو تو‌۶ ماه بود،ولی خداروشکر خدا بم بچه سالم دا ...

ممنون عزیزم خدا بچتون حفظ کنه برات

برا امضات دعا کردم ،منم سه بار سقط داشتم حتی یکیش دوقلو تو‌۶ ماه بود،ولی خداروشکر خدا بم بچه سالم دا ...

سلام عزیزم من یه بچه هفت ماه ازم ایست قلبی کرد ویه پنج ماهه که چند هفته پیش ایست قلبی کرد توتایپیکهام نوشتم دقیق چطور ازدستشون دادم😭میشه بگی سقطات چطوربود؟دوقلو هاتو چجوری از دست دادی😔😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم من یه بچه هفت ماه ازم ایست قلبی کرد ویه پنج ماهه که چند هفته پیش ایست قلبی کرد توتایپیکها ...

سلام عزیزم ببخش تازه پیامتو دیدم ،من مشکل انعقادی داشتم همین باعث سقطام میشد،خون که از جفت وارد بدن بچه میشد لخته ایجاد میشد و خونرسانی مختل و ایست قلبی ،خیلی ناراحتت شدم خدا کمکت کنه،شما ازمایشهای انعقادی رو دادی؟ خیلی کامل بده و علتشو مشخص کن که دیگه تکرار نشه خیلی سخته منکه داغون شدم

سلام عزیزم من یه بچه هفت ماه ازم ایست قلبی کرد ویه پنج ماهه که چند هفته پیش ایست قلبی کرد توتایپیکها ...

شما احتمالا باید تو بارداریهات امپول انوکسا بزنی

سلام عزیزم ببخش تازه پیامتو دیدم ،من مشکل انعقادی داشتم همین باعث سقطام میشد،خون که از جفت وارد بدن ...

گلم شمام آب دورشون کم میشد ورشدشون هم عقب بود؟چند هفته ازدست دادین هرسه تا ایست قلبی بود؟

میشه یکم برام توضیح بدی😔😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
شما احتمالا باید تو بارداریهات امپول انوکسا بزنی

آره دکترمم همینو گفت

ولی می‌خوام قبل این بارداری کل آزمایشات و بدم

گلم شمام آب دورشون کم میشد ورشدشون هم عقب بود؟چند هفته ازدست دادین هرسه تا ایست قلبی بود؟ میشه یکم ...

من عزیزم دوتا تو هفته های پایین سقط داشتم که یکیش نهابت تا ۸ هفته رشد متوقف شد،یکیش قلب نداشت،ولی دوقلویی همه چیشون خوب بود اب و رشد و همه خوب بود یهو رفتم سونو گفتن ایست قلبی شده و از بین رفتن،ولی حتما تو بارداریت برای اینکه خونرسانی خوب باشه امپول بزن

آره دکترمم همینو گفت ولی می‌خوام قبل این بارداری کل آزمایشات و بدم

انعقادی ایمنی کامل بده،کجایی تهرانی؟ انعقادی هارو یکسری ازمایشارو فقط انتقال خون داشت من سال ۹۷ رفتم انجام دادم