اتنا73 مدیر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1843 عنوان انوکسا ۶۰۰۰ | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 21 پست کیا تو بارداری میزنن کسی میدونه چطور تهیه میشه اخه هر جا میگردم میگن نداریم خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍 1400/07/07 | 05:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 انعقادی ایمنی کامل بده،کجایی تهرانی؟ انعقادی هارو یکسری ازمایشارو فقط انتقال خون داشت من سال ۹۷ رفتم ... آره ایندفعه همه روکامل انجام میدم.نه من اهوازم دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 من عزیزم دوتا تو هفته های پایین سقط داشتم که یکیش نهابت تا ۸ هفته رشد متوقف شد،یکیش قلب نداشت،ولی دو ... بنظرت اگه انعقادی مشکلم باشه با آمپول دیگه اتفاقی نمی افته؟😔 دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
گلابتون_۳۱۳ عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3089 آره ایندفعه همه روکامل انجام میدم.نه من اهوازم خب اونجام دکتر خوب و ازمایشگاه خوب هست هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!
گلابتون_۳۱۳ عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3089 بنظرت اگه انعقادی مشکلم باشه با آمپول دیگه اتفاقی نمی افته؟😔 نه انشاالله هزاران نفر با همین امپولا نتیجه گرفتن،تاپیک از سقط مکرر تا درمان رو بخون اونجا هر سوالی بپرسی بچه ها حواب میدن همه سقط مکرر هستن هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!
گلابتون_۳۱۳ عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3089 بنظرت اگه انعقادی مشکلم باشه با آمپول دیگه اتفاقی نمی افته؟😔 https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان?page=2219 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!
آرشاه عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2147 نه انشاالله هزاران نفر با همین امپولا نتیجه گرفتن،تاپیک از سقط مکرر تا درمان رو بخون اونجا هر سوالی ... باشه عزیزم مرسی😘😘 دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
گلابتون_۳۱۳ عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 3089 باشه عزیزم مرسی😘😘 قربانت هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!