2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه حوصله ادمارو ندارم در نتیجه حسود نیستم

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤

به اونایی هیچی براشون مهم نیست حسادت میکنم واقعا بیخیالی ی نعمت بزرگیه.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

گاهی حسادت دارم ولی بروز نمیدم...خفیفه...یا در لحظه س و ادامه دار نیست حسم...اما بشدت نسبت به جاری آیندم که هنوز نیومده و معلوم‌نیس کی هست حس حسادت و تنفر دارم...نمیدونم‌جرا....طبیعیه یا نه!

ن 

ولی کسایی که تو مشکلاتم تاثیر داشتن وزندگی خوبی دارن ب اونا اره

ولی مثلا همسایمون خیلی پولداره هرچه میخره من ذوق میکنم

یا هرکسی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

برا شوهرم آره حتی فکر میکنم بعدا قراره به دخترم محبت کنه حسودیم میشه😐 یا مثلا خواهرشو خییییلی دوست دارم خیلی خانوم و مهربونه ولی وقتی بهش محبت میکنه دلم میخواد خفش کنم البته فقط همون لحظه😅

تو بقیه مواردم نه حسودی نمیکنم😁