2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه مقدار کوچیکی حسادت در خودم احساس میکنم چون من دو سال تلاش کردم و نشد اما فامیلم بدون حتی درس ...

من به اونا حسودی نمیکنم دلم براشون میسوزه که این همه آدم ناراضین از اینکه حقشونو ازشون گرفتن

ن  ولی کسایی که تو مشکلاتم تاثیر داشتن وزندگی خوبی دارن ب اونا اره ولی مثلا همسایمون خیلی پول ...

ذووق؟! عجب خیلی خوبه این ویژگیت مادرمم مثل شماست یکی یه چیزی میخره حتی همسایه اونقد خوشحال میشه ک نگو

الان یه مقدار کوچیکی حسادت در خودم احساس میکنم چون من دو سال تلاش کردم و نشد اما فامیلم بدون حتی درس ...

خب این کاملا طبیعیه به سهمیه دارا همه حسودیشون میشه و البته ناراحت میشن. ناراحت نباش💛

ذووق؟! عجب خیلی خوبه این ویژگیت مادرمم مثل شماست یکی یه چیزی میخره حتی همسایه اونقد خوشحال میشه ک نگ ...

اره بخدا کلی انرژی مثبت میگیرم

ولی مثلا دوتا جاری دارم هردو بهم حسودی میکنن

منم ب بزرگه اصلا حسودی نمیکنم چون همشدحق خودشونه وهرچه بخره کیف میکنم بخدا باداینکه اون بسیار حسوده

کوچیکه چون حق مارو بالا کشیدن هرچه بخره حسودی میکنم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
طبیعی نیس نیومده چجوری حسادت میکنی🤣

چون میبینم برای کسی که هنوز نیومده دارن برنامه میریزن جی بگیرن جیکار کنن...تا سرویس طلاهم رفتن خریدن...بعد موقع من چه اداها که درنیاوردن...۵سال قبل تا الان چقد دوره زمونه فرق کرده که میگن زمان تو ساید رسم نبود ولی باید برا این یکی ساید بگیریم عروس جان دخترای حالا فرق دارن!!!!دخترای حالا!!!انگار من از عهد قجر ابروکمون اومدم

چون میبینم برای کسی که هنوز نیومده دارن برنامه میریزن جی بگیرن جیکار کنن...تا سرویس طلاهم رفتن خریدن ...

يخچال رو خانواده شوهرت ميخرن؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
يخچال رو خانواده شوهرت ميخرن؟

کالاهای بزرگ

..مث گاز یخچال لباسشویی تلویزیون و فرش و سرویس خواب...

مثلا شوهر خواهرم جاروبرقی و بخاری رو هم خرید البته خواهرمنم اصل پول جهازشو داد باهم خونه خریدن