2777
2789

منم میخاستم ببافم برا نی نیم. یه شنل. ولی دیدم زحمت داره و زود کوچیک میشه منصرف شدم. البته من کلا تنبلم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

ایرانی بدن میخورن ترک بهتره نرمتره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخاستم ببافم برا نی نیم. یه شنل. ولی دیدم زحمت داره و زود کوچیک میشه منصرف شدم. البته من کلا تن ...

من بچه ندارم فعلا ولی خیلی دلم میخواد سرهمی ببافم براش اما نمیدونم کاموا ایرانی باشه مشکلی داره

اخه سرهمی ک لباس میپوشه زیرش بعدم کاموا نرمم داره ایرانی ترکا خیلی گرونه 

از لباس نفوذ میکنه جاریم میبافه میفروشه منم قنداق فرنگی ترک گرفتم ولی عروسکاش ایرانیه تا شستم زبر بد شد اون فقط واسه نوزادا تا سه سال از ترک استفاده میکنه بقیه ایرانی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم