2777
2789

خیلی باحاله خدایی آدم فک میکنه تو سوییسه 😂

تو خونه و بدون هیچ کار سختی حساب باز میکنه واست با رمز دوم و همه چی همشم تو گوشی

فقط لطفا خاستین کد معرف بزنین کد منو بزنین ❤️

MJSUUQ

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست

ببین این بلو بانک شعبه ی مجازی بانک سامان هس

بعد تو گوگل سرچ کن بلو بانک ، یه اپلیکشینه نصبش میکنی ، بدون هیچ پولی واست حساب باز میکنه و کارت بانکیشم میفرسه دم در خونتون ، بعد رمز دوم بخوای بگیری یا هر کاری همش با گوشیت انجام میشه خیلی راحت دیگ لازم نیس بری بانک

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
یکم توضیح میدی؟ 

آره عزیزم ، ببین این بلو بانک شعبه ی مجازی بانک سامان هس

بعد تو گوگل سرچ کن بلو بانک ، یه اپلیکشینه نصبش میکنی ، بدون هیچ پولی واست حساب باز میکنه و کارت بانکیشم میفرسه دم در خونتون ، بعد رمز دوم بخوای بگیری یا هر کاری همش با گوشیت انجام میشه خیلی راحت دیگ لازم نیس بری بانک

هک نشیم... من کلی کیف پول ارز دیجیتال دارم تو گوشیم

نه اجازه دسترسی فقط دوربینو خواست از من ک از کارت ملیم عکس بندازه

کد معرف من: 0DWA3AT

با هر دعوت از دوستان خود به بانک‌ینو ۲۵تومان هدیه به حساب bankino شما واریز خواهد شد که این دعوت نامحدود است. 🧡 زیر نظر بانک خاورمیانه. 

کد دعوت من: MNUDCA

برای ب‌ل‌و بانک جذاب. 💙 دعوت محدود... همراه با هدیه‌ی معرفی ۳۰ تومانی. زیر نظر بانک سامان.

هر دو تحت نظر بانک مرکزی

آره عزیزم ، ببین این شعبه ی مجازی بانک سامان هس بعد تو گوگل سرچ کن  بانک ، یه اپلیکشینه ...

میشه  بانک رفاه پول توش ریخت اینترنتی و از اون به بقیه بانک ها انتقال بدی؟

خدایا کمکم کن و رهام نکن تنها امید من تویی