2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم وسواس داره ؟

170 بازدید | 11 پست

فرش شسته شده وتمیزی که اصلا نه آشغالی داره ونه گردوخاکه انقدر جاروبرقی کشیده پرز فرشا رفته کلا هرروز بالکن میشوره ونم کشیده بالکن انقدم بداخلاقه که جرات نداریم بگیم بره دکتر قبلا گفتیم میگه من وسواس ندارم ولی حموم میره انقدر طول میکشه حمومش که نگو رو فرشارو باپارچه محکم پوشونده که پارچه های تمیزم هی میشوره درحالیکع اصلا کسی اون اتاق نمیره سبزی میشوره هزار بار میشوره سبزیو دکتر چجوری ببریمش اعضای خونوادمونه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم خیلیم حاد باشه اوضاعش😕

البته تا‌خودش نخواد‌شما‌کاری نمیتونین بکنین

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
فک کنم خیلیم حاد باشه اوضاعش😕 البته تا‌خودش نخواد‌شما‌کاری نمیتونین بکنین

ازدکتر میاد چادرش وکل لباساش رو زمینه که صندلی معاینه دکتر کثیف بوده وهمه لباسای بیرونشو میشوره 

آره حتما ببرید پیشه روانپزشک

بشدت بداخلاقه قبلا پدرمونو دراورد دیگه کاریش نداریم اصلا نمیره دکتر میگه من سالمم چیزیم آفتاب خشک کنه مثلا کشمشا رو میشوره میریزه ظرف !

بشدت بداخلاقه قبلا پدرمونو دراورد دیگه کاریش نداریم اصلا نمیره دکتر میگه من سالمم چیزیم آفتاب خشک کن ...

بله متاسفانه اونایی که مریض هستن نمیخوان درمان بشن و هم خودشونو اذیت میکنن هم بیشتر اطرافیاشون حتما ببرید دکتر خیلی مشکلش حاده