2777
2789
آره عزيزدلم کاملا درسته ولی من باکره هستم فقط رابطه مقعد داشتیم الان احساس میکنم آب منی روی واژنم ری ...

نه عزیزم نمیشه 

ولی باکره بودنت ربطی به بارداری نداره چون رحم بازه البته اگه آب وارد بشه نه الان مثل شما

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه عقدم نیس نامزده خدایا الان دارن خیلیا زنا کار... دور ع جون اسي و خیلیا فا،*حشه شدن 

😑😑😑😑😑من نمیدونم واقعا نمیدونن این چیزا رو 

نامزدی رو گذاشتن برا شناخت همدیگه  نه برا پوزیشن های مختلف 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
نه عزیزم نمیشه  ولی باکره بودنت ربطی به بارداری نداره چون رحم بازه البته اگه آب وارد بشه نه ال ...

عزيزم فقط خودم احساس میکنم روی واژنم ریخته شده باشه ولی سریع پاک کردم و شستم ببخشید وافعا عذر خواهی میکنم نامزدم میگه شاید آب خودته 

شما اگه ببینی یکی داره یه بنده خدا رو میکشه سکوت میکنی؟ البته خیلی از خانوم ها نمیدونن که سقط یعنی ...

کشتن ادم نه سکوت نمیکنم اما یه مادر خودش بهتر تشخیص میده که بچش قراره خوشبخت بشه نه پس دفع کردن یه لخته خیلی راحت تر از دیدن زجر کشیدن بچس وقتی بدونی باباش نااهله یا انقد فقیری که توانایی بزرگ کردنشو نداری و …

در کل امر به معروف ینی فضولی کردن تو زندگی بقیه 

انتخاب درست وقتی هست که بدونی این دنیا فوقش صد ساله زندگی اصلی بی نهایتهههه اون وقت حاضر نمیشی یه ا ...

من به شما تو این زمینه گوش نمی‌دم. به حرف علما و قانون کشورم عمل میکنم که سقط جنین رو تو شرایطی مجاز دونسته اما انگار شما نه قانون برات مهمه نه فتوای مراجع دینی. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم