شما اگه ببینی یکی داره یه بنده خدا رو میکشه سکوت میکنی؟ البته خیلی از خانوم ها نمیدونن که سقط یعنی ...
کشتن ادم نه سکوت نمیکنم اما یه مادر خودش بهتر تشخیص میده که بچش قراره خوشبخت بشه نه پس دفع کردن یه لخته خیلی راحت تر از دیدن زجر کشیدن بچس وقتی بدونی باباش نااهله یا انقد فقیری که توانایی بزرگ کردنشو نداری و …
یکی همینجا چند سال پیش میگف رابطه مقعدی داشته باکره هم بوده منی فقط رو واژنش ریخته بود و اسپرما حرکت کرده بودن رفته بودن داخل واژن و باردار شده بود کجای کاری😐😐😐
انتخاب درست وقتی هست که بدونی این دنیا فوقش صد ساله زندگی اصلی بی نهایتهههه اون وقت حاضر نمیشی یه ا ...
من به شما تو این زمینه گوش نمیدم. به حرف علما و قانون کشورم عمل میکنم که سقط جنین رو تو شرایطی مجاز دونسته اما انگار شما نه قانون برات مهمه نه فتوای مراجع دینی.
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم