به احتمال زیاد این جمله رو خیلی شنیدید که ذهن شما نباید در معرض هر خبری قرار بگیره اگر تجربه ای از حذف رسانه ها تو زندگیتون دارید لطفا اون با ما به اشتراک بذارید
رسانه ها به شدت رو ضمیر ناخودآگاه آدما تاثیر میذاره افرادی خودشون مدام در معرض اخبار ناگوار قرار میدن جزو دسته افراد افسرده هستن ولی این به معنای حذف تلویزیون از خونه نیست ما میتونیم خودمون انتخاب کنیم که چی ببینیم در واقع چه خوراکی به ذهنمون بدیم آیا حاضرید هر غذای کثیفی بخورید پس مراقب ذهن و افکارمون باشیم
افتضاح مم هالیوود ترجیح میدم به نظرم ما زن ها باید موهای بلند مواج و با هرمدل پوشش باشیم رها آزاد و این وسط بشتر تعاملات ما رو در جامه نشون بدن ما زنان تحصیلکرده یا خانم های دانشجو بازاریاب اصوات ما باید شنیده بشه ، راستی مافیا یعنی حضور موثر فعال ما زنان تحصیلکرده و شاغل در جامعه من رای میدم ، میگن یه راه حل برای پیشرفت و لوکس سازی جهان بده سن ازدواج بالا، تعداد بچه ها کم و مرگ میر زیاد ما زنان و مردان تحصیلکرده لایق زندگی شاه و ملکه لوکس و اشرافی داریم من خودم حاضرم در ازای بعضی چیزها رای میدم به تئاتر ،اوپرا ، رستوران کافه ولی قهوه خونه سفره خونه این چیزها ترجیح ام نرم من زن شهرم یک زن لوکس اشرافی تحصیلکرده و شاغل مرتبط به هیچ کس