2777
2789

منظورم اینه که وقتی یکی مزاحمت براتون ایجاد کرده حسابش رو گذاشتن کف دستش 

نه اینکه به شما گیر بدن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

تا حالا کسی مزاحمم نشده😬

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی صلوات برا شفای پدرم می فرستید😭

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

یبار یکی رد شدنی دستش خورد بهم. عمدی نبود..... 

شوهرم فقط گفت آقا مراقب باش یکم😐

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

اگه مزاحمم بشه که طرف رو به گوه خوردن میندازه شوهرم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
یبار یکی رد شدنی دستش خورد بهم. عمدی نبود فقط گفت آقا مراقب باش یکم😐

😂 همینم خوبه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

هوم

ینفر مزاحمم شده بود ب بابام گفتم اونم حسابشو رسید😁

ب من پیام داده بود اگ نیای فلان جا ب بابات میگم

بعد پدرم جودیه ک شمارشو اکثرا دارن ب خاطر شغلش

گفت راس ۹ ب بابات پیام میدم منم ب بابام گفتم بعد دقیقا پیام داد ۹

بابامم رفت بیرون کلی فحشش داد🤣🤣 گفت اگ تو خار *.. من از تو بدترم خار .. مادر پدرت می..🤣🤣🤣🤣

مخالفی ریپ نزن مرسی اه