بچه ها یه قسمت مریم درد میکنه دارم سکته میکنم کسی بوده اینجوری باشه چهار ماه بود به خاطر قرص جلوگیری همش اسید معدم بالا بود الان یه ماهه دنده هام در میکنه نفخ شدید دارم تا لوزه هام میسوزه رفتم دکتر دمپیریدون و اس امپرازول داد سوزش و اینا خوبه ولی پایین ترین قسمت گلوم یه جوریه درد داره توروخدا کسی مثل من بوده رفتم گوگل سکته کردم پاهام میلرزه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
گوگل همیشه همینه . نگران نباش . برو دکتر ان شاءالله مشکل خاصی نباشه
ممنون دکترم ۱۰ مهر میاد منم یعنی تا اون موقع سکته کردم
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
رفلاکس داری؟بخاطرشل شدن دریچه معدته ی مدت مراعات کن توخورد وخوراکت خوب میشه
شما تجربه داری آخه چرا پس فقط یه قسمته میگم سرطان نباشه
بله انگار توگلوم ی چیزیه وبادگلو دارم ومعدم میسوزه بیشتر میگن بخاطر بلغمی شدن معدست سرد شده غذاهای ن ...
اندوسکوپی شدین عزیزم دارو چی می خورین