2777
2789

سلام دخترا شبتون بخیر

کسی هست با رژیم و ورزش واقعا شکمش کوچیک شده باشه؟

از تجربه هاتون میگید؟

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

سلام من ☝🏽

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی راحته.دوستم ۸۵کیلو فقط شکم و پهلو.برنامه کرفس رو داشت.ایروبیک و پیاده روی همزمان.با رژیم شده ۵۲کیلو😁

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
١٠سانت در ١ماه

چطوری ؟

میشه بگی

به لطف نی نی یار و نی نی سایتیا کاربریم پرید.ip گوشیم مسدود شده...دیگه باinternet exploreنمیتونم بیام . با chorme میام.همش میپره.با بدبختی تایپ میکنم.غلط املاییام رو عفو کنید😪
سلام من ☝🏽

میشه توضیح بدی راجع به نوع رژیم و ورزشت

چقدر کم کردی

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

اوووف ورزش عالیه . قبلا من از هفتاد خودم با ورزش به پنجاه و هفت رسوندم‌. الان یسال عین خرس سدم و دارم به هفتاد میرسم پایه ندارم برم برا ورزش

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
اره خیلی راحته.دوستم ۸۵کیلو فقط شکم و پهلو.برنامه کرفس رو داشت.ایروبیک و پیاده روی همزمان.با رژیم شد ...

تو چه تایمی

میشه توضیح بدی راجع به نوع رژیم و ورزشت چقدر کم کردی

خب من تجربه ای که دارم مربوط به سال ۹۶ ۹۷ هفته که فوق العاده تغییر محسوسی بود و هر کس دور و نزدیک من رو می‌دید اذعان می‌کرد مکه چقدر تغییر کردم 

من بدن سازی رو شروع کردم و به مربیم گفتم دوتا هدف اصلی دارم یکی کاهش وزن و یکی هم کم کردن سایز شکم و پهلو چون من اضافه وزنم از ناحیه شکم و پهلو بروز پیدا میکنه 

(ادامه پست بعدی🙂)

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
خب من تجربه ای که دارم مربوط به سال ۹۶ ۹۷ هفته که فوق العاده تغییر محسوسی بود و هر کس دور و نزدیک من ...

همین شد که برنامه باشگاه م ضمن اینکه سایر نقاط بدنم رو هم لحاظ می‌کرد وای عمدتا بر پایه ورزش های هوازی (دوچرخه ،تردمیل ، اسکی، طناب) و انواع مختلف دراز نشست و حرکات پهلو بود . 

در مورد رژیم غذایی ، چیزی که من رعایت می‌کردم خیلی پیچیده نبود اما موثر بود 

مثلا شام رو زود هنگام میخوردم  (مثلا این موقع سال که هوا زود تاریک میشه حدودساعت شش تا نهایتا هفت شب) 

بعد در وعده ی شام به هیچ وجه سیب زمینی ، برنج و نان استفاده نمیکردم (اگر بتونید این موارد رو در وعده ی شام‌ میل نکنید قطعا تاثیرش رو در آب شدن شکم تون خواهید دید )؛ نوشابه که چندین ساله لب نزدم و ….

در عوض صبح بیدار میشدم با اشتهای خوب صبحانه ی کامل مصرف میکردم همین باعث در طول روز کم تر ریزه خواری کنم