فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان آنومالی 53 بازدید | 4 پست سلام دوستان برای من واسه ۱ ام آبان سونوی آنومالی دکترم داده...بعد بالاش زده هفته ۱۸ تا ۲۰ بعد من باید دقیقا همون تاریخ برمیا هفته ۱۸ شدم برمم درسته؟ 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1400/07/05 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 من ۱۸ هفتع و ۳روز رفتم چقدر خوب پس میشه😍ذوق داریم زود بریم با همسرم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
oya5456 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 3225 چقدر خوب پس میشه😍ذوق داریم زود بریم با همسرم اره اصن بری سونو نوبت بگیری اونجا همراهنماییت میکنن .انشالله هرچیهست سالم باشه خدا برات نگه داره خدایاااا بابت همهچیز شکر 🤲
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 اره اصن بری سونو نوبت بگیری اونجا همراهنماییت میکنن .انشالله هرچیهست سالم باشه خدا برات نگه ... ممنون عزیزم.حتما.ان شاالله جنسیتشو که احتمالی گفتن.میخواد شوهرم خودشو ببینه خیلی ذوق داره.چون سری اول ان تی ک خودم دیدمش انقدر پاهای کوچولوشو تکون میداد و دستاشو براش تعریف کردم خیلی ناراحت شد ک نتونست بیاد.چون مرخصی ندادن.ایندفه دیگ هرروز میگ کی بریم.ان شاالله برای شماهم بچتون به سلامتی دنیا بیاد 🥰 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚