@niniyar اول ازت میخوام تعلیقم نکنی چون بکاربریم نیاز دارم فقط اینکه مگه چقد زمان میبرد تاپیک من پاک کنی چقد التماس خواهش کردم گفتم اطلاعات دادم شناخته میشم
چرا انقد بی تفاوت گزاشتی رفتی بعد بهم میگی تعلیقم میکنی من گفتم شناخته میشم حالم بده
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
یک راه کار سریع اینه که سیاسی حرف بزنی تو اون تایپک ولی تعلیق میشم متاسفانه با این کار
اره نظارت رو سایت کمه واقعا
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀