2777
2789

من سینوس هام اگه باد به پیشونیم بخوره ملتهب میشه پدرمو درمیاره.سردرد شدید میگیرم مخاط بینیم سبز رنگه.سرفه نمیکنم اما خلط سبز رنگ دارم که البته عفونت نیست.همون مایع سینوس هاس که زیاد مییشن و اینطوری خارج میشن.اگرم شدید بشه و دارو نخورم که چشمام هم درد میگیره و زیر چشمم نزدیک بینیم ورم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرگیجه

تهوع 

سردرد 

درد در قسمت چشم 

ابریزش ندارم اما لخته خون توی بینم هست معمولا 

عفونت سینوس های من سفت شده کهنه اس

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

من رفتم دکتر گفته سرماس ولی خیلی خلط داره گلوم بینیم ابریزش اوایل خیلییی داشتم الان یکم شده بیشتر مثل ترشحات تو بینیمه سبز کم رنگ کم رنگ

سرما میخوردم اینقد طول نمی‌کشید الان فقط خلط مونده راه تنفسیمو انگار بسته بنظرتون سینوزیته

علائمتون چیه؟من ۲۴روزه درگیرم  عفونت داری؟

سر درد چشام درد میگیره پیشونیم زیر چشمام درد شدید گرفته بود یه کم هم تب کردم آب ریزش بینی خلط پشت حلق کیپ شدن بینی عفونت شدید دارم

سر درد چشام درد میگیره پیشونیم زیر چشمام درد شدید گرفته بود یه کم هم تب کردم آب ریزش بینی خلط پشت حل ...

دقیقا 

منم عفونت و چرک شدید دارم 

ابریزش خیلی دارم و عطسه 

خلط پشت خلق و یکم سرفه خلطی 

دهنم مزه چرک و عفونت میده 

ابریزش و عطسه کلافم کرده 

از چی اینجور شدی؟

قرص چی میخوری