سلام دوستان میشه راهنماییم کنید اول ازدواجتون تا چندوقت سخت بود براتون ازلحاظ مالی؟ به اون راحتی و چیزی که میخواستید رسیدید؟ اگه بخواین راهنماییم کنید برای اول زندگی چه راهنمایی میکنید؟ من درس میخونم و طرف مقابلم سرکاره با تقریبا پنج تومن حقوق و یک و نهصد قسط
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ما هم شرایط حقوقمون همینطوریه. شیش ماهه ازدواج کردم. خب خودت هم میدونی با این پول نمیشه هررماه خرید پوشاک و فلان و بهمان کرد مخصوصا اگه تو شهر بزرگ باشی. ولی خب میگذره همیشه که اینطوری نمیمونه. نگران نباش گلم.🌸
من چهار سال ازدواج کردم سه سال و نیم سختی کشیدم تا خونه دار بشم، الان شیش ماه وضعم تقرییییبا بهتره
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️