2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با دکتره بود

548 بازدید | 59 پست

من روز ۱۸ ام کرونا به دلیل اینکه خیلی تیر به قلبم میزد رفتم متخصص قلب برا اکو وقتی رفتم با صداقت گفتم ۱۸ روز از کرونا م میگذره دکتر گفت چرا امدی ماها ادم نیستیم.کرونا بگیریم.

هنوزم که صدات گرفته ..

بعد من گفتم خوب چ کار کنیم بذارم تا سکته کنم بیام .من که ارایشگاه یا فروشگاه نیومدم اومدم دکتر..از دور منو ویزیت کرد 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

مگه دکتره واکسن نزده

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بعدش اکو کرد منو وقتی مثل جذامی باهام رفتار کرد اخه چرا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

منم از این دکتر یدونه دیدم واقعا بدم اومد

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

چقدر دکتر گاو زیاد شده ها

اررره

مگه دکتره واکسن نزده

چرا گفت استرا زدم ولی چرا اومدی گفتم خب چ کار کنم معده ام درد میکنه یعنی نرم پیش متخثص گوارش؟؟

حرف بی ربط زده بعد از  ۱۸ روز که دیگه کسی رو مبتلا نمیکنی

اره بخدا نمیفهمه من با صداقت گفتم چ بسا کسانی میان رورای اول کروناشون هست البته حقشونه میخوان چک کنن وضعیتشون

چرا گفت استرا زدم ولی چرا اومدی گفتم خب چ کار کنم معده ام درد میکنه یعنی نرم پیش متخثص گوارش؟؟

ولش کن دبگه اون دکتر نرو