2777
2789
سرچی

فیلم بد و مقصر اونه صددرصد چندبارم اومد آشتی کنه ولی محلش ندادم حوصله ندارم😅🤣

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ای بابا خیلی سخته ،، من ب شوهرم تهمت زدم اون اصن از خودش دفاع نکرد و شروع قهرمون بود

وای آدم نمیشن مرداهزاربارمچشوگرفتم شرایط طلاق ندارم متاسفانه 21سال سنمه انگارصدسالم ازبس خستم از زندگی 

😔پسرعزیزم آسمونی شد دیگه هم باردارنمیشم میشه دعاکنین هرچه زودتربارداربشم کاربرسابقم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیلم بد و مقصر اونه صددرصد چندبارم اومد آشتی کنه ولی محلش ندادم حوصله ندارم😅🤣

منم دیروز حس کردم داشت عکس یا فیلم بد میدید کلی دعوا کردم اونم اصن دفاع نکرد هیچی از خونه زد بیرون شب برگشت

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
وای آدم نمیشن مرداهزاربارمچشوگرفتم شرایط طلاق ندارم متاسفانه 21سال سنمه انگارصدسالم ازبس هستم از زند ...

مردا همشون یه جورن حالا یکی کمتر یکی بیشتر ، من حس کردم عکس بد داشت میدید دعوا درست کردم ، بعدشم از شدت عصبانیت چن تا تهمت زدم ، اونم از خونه زد بیرون

منم دیروز حس کردم داشت عکس یا فیلم بد میدید کلی دعوا کردم اونم اصن دفاع نکرد هیچی از خونه زد بیرون ش ...

اینم داشت تو گوشیش بدو رفت پاک کرد فک کرد من خرم گفتم بخدا یه هفته آدم حسابت نمیکنم هرچیم از دیروز هی اومد طبیعی کنه راه ندادم گفت یه سالم شده قهر میکنم تا تو بیای گفتم دوسال قهر کن حالم ازت بهم میخوره هرزه ... بخدا فک میکنم که به اونا نگاه میکنه میاد سمت من دلم میخاد خودمو تو آتیش بسوزونم ...اگر باردار نبودم که تلافی میکردم عین خودش فیلم میریختم ولی الان دلم برا بچم میسوزه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
مردا همشون یه جورن حالا یکی کمتر یکی بیشتر ، من حس کردم عکس بد داشت میدید دعوا درست کردم ، بعدشم از ...

شوهرمن خیلی بدتره میبینه من بچموازدست دادم خودم دلم خونه بعدخیانتم می‌کنه که دیگه بدترشم

😔پسرعزیزم آسمونی شد دیگه هم باردارنمیشم میشه دعاکنین هرچه زودتربارداربشم کاربرسابقم😔
اینم داشت تو گوشیش بدو رفت پاک کرد فک کرد من خرم گفتم بخدا یه هفته آدم حسابت نمیکنم هرچیم از دیروز ه ...

منم دیروز حس کردم داره نگا میکنه ، عمراااا حسم اشتباه نمیگه ، بهش گفتم مشکوک نیزنی نیشخند زد ، منم زورم اومد رفتم کنارش فوری از صفحه اومد بیرون .. حالا اون قیافه میگیره و محل نمیده و حال گیری میکنههه

شوهرمن خیلی بدتره میبینه من بچموازدست دادم خودم دلم خونه بعدخیانتم می‌کنه که دیگه بدترشم

ای وای چرا چن وقتش بود؟؟ لعنت ب مردا اه اه اه 

منم دیروز حس کردم داره نگا میکنه ، عمراااا حسم اشتباه نمیگه ، بهش گفتم مشکوک نیزنی نیشخند زد ، منم ز ...

ببین اصلا آدم حسابش نکن من حتی بالش برداشتم بزاش بندازم تو حال گفت رو زمین نخاب بچم اذیت میشه گفتم من جایی نمیرم تو گورتو گم میکنی رو زمین میخابی ....یدفعه جدی برخورد کنم آدم میشه دیگه هی ملایمت کردم بیشتر به خودم رسیدم با بچه توشکم خداخودش شاهده که از رابطه و خونه داری و غذا و هیچییییی کم نمیزارم واقعا زورم اومده گفتم دیگه نمیخام ببینمت گمشو تو حال اینقدر ببین تا جونت دربیاد 

ببین اصلا آدم حسابش نکن من حتی بالش برداشتم بزاش بندازم تو حال گفت رو زمین نخاب بچم اذیت میشه گفتم م ...

ایول کاش منم بتونم ..حالا تو خوبه شوهرت سعی داره اشتی شید ، شوهر من بدتر لج میکنه و حالگیری میکنه ..

ایول کاش منم بتونم ..حالا تو خوبه شوهرت سعی داره اشتی شید ، شوهر من بدتر لج میکنه و حالگیری میکنه ..

خب بار چندمشه بعدشم میدونه قهر کنم دیگه محل نمیکنم 

ای وای چرا چن وقتش بود؟؟ لعنت ب مردا اه اه اه 

نوزادبودمشکل قلبی داشت بالافاصله بعدازتولدمتوجه شدن ودوروزبعدتولدعمل عمل بازشدفرداشم بچم طاقت نیاوردعمل بازش به خاطرمقعدش بود که بسته بود