فیلم بد و مقصر اونه صددرصد چندبارم اومد آشتی کنه ولی محلش ندادم حوصله ندارم😅🤣
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
منم دیروز حس کردم داشت عکس یا فیلم بد میدید کلی دعوا کردم اونم اصن دفاع نکرد هیچی از خونه زد بیرون ش ...
اینم داشت تو گوشیش بدو رفت پاک کرد فک کرد من خرم گفتم بخدا یه هفته آدم حسابت نمیکنم هرچیم از دیروز هی اومد طبیعی کنه راه ندادم گفت یه سالم شده قهر میکنم تا تو بیای گفتم دوسال قهر کن حالم ازت بهم میخوره هرزه ... بخدا فک میکنم که به اونا نگاه میکنه میاد سمت من دلم میخاد خودمو تو آتیش بسوزونم ...اگر باردار نبودم که تلافی میکردم عین خودش فیلم میریختم ولی الان دلم برا بچم میسوزه
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ببین اصلا آدم حسابش نکن من حتی بالش برداشتم بزاش بندازم تو حال گفت رو زمین نخاب بچم اذیت میشه گفتم من جایی نمیرم تو گورتو گم میکنی رو زمین میخابی ....یدفعه جدی برخورد کنم آدم میشه دیگه هی ملایمت کردم بیشتر به خودم رسیدم با بچه توشکم خداخودش شاهده که از رابطه و خونه داری و غذا و هیچییییی کم نمیزارم واقعا زورم اومده گفتم دیگه نمیخام ببینمت گمشو تو حال اینقدر ببین تا جونت دربیاد
ایول کاش منم بتونم ..حالا تو خوبه شوهرت سعی داره اشتی شید ، شوهر من بدتر لج میکنه و حالگیری میکنه ..
خب بار چندمشه بعدشم میدونه قهر کنم دیگه محل نمیکنم