2777
2789
عنوان

با خودش و خواهرش چیکار کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی؟خواهرشه ها..بعدشم همسرت درست میگه توهم همون جور باش.‌الکی با این حرفا و رفتارها زندگیتو خراب ...

درسته دارم سعیمو میکنم

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
مثلا انقدر گوش شوهرم بخونه اونم از من بدش بیاد😑

من این حس رو تجربه کردم

و فهمیدم ریشه ی این ترس از کجاست

چون ادم باحالی نیستم ، حس میکنم نامزدم با فامیلای خودش بیشتر خوش میگذره بهش 

بخاطر این ترس اینوددارم‌از من بدش میاد

ولی اگه رابطمو باهاش صمیمی تر کنم ، پرانرژی تر باشم قطعا خیالم راحت میشه از این بابت و ترسی برای از دست دادنش ندارم

حالا تو ام بگرد ریشه اشو پیدا کن..چرا فکر‌میکنی خواهرش کاری میکنه از تو بدش بیاد!؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

خب به شوهرت بگو دوس دخترته هرروز پيام ميدي

😑😑😑عصبی میشه اون وقت

اه چی بگم دردم زیاده

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊
من این حس رو تجربه کردم و فهمیدم ریشه ی این ترس از کجاست چون ادم باحالی نیستم ، حس میکنم نامزدم با ...

درسته کاملااااااا راس میگی

من این حس رو تجربه کردم و فهمیدم ریشه ی این ترس از کجاست چون ادم باحالی نیستم ، حس میکنم نامزدم با ...

حالا که ریشه رو پیدا کردی  تونستی حلش کنی؟ چه کارایی برای حلش انجام میدی؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

درسته دارم سعیمو میکنم

بعضی وقتا آنقدر زندگی خوبه..باورش نداریم خودمون گند می‌زنیم بهش(ب اصطلاح خوشی میزنم زیر دلمون)خداروشکر که مشکلی نداری دغدغت شده سنگینی خواهر شوهر..ولش کن ب آینده فکر کن لذت ببر..

اره خیلی دنبال اینم حال درونیمو خوب کنم‌که بتونم به اطرافیانمم حال خوب بدم

یکم‌افسردگی دارم دارم رفعش میکنم

البته قبل از نامزد شدن هم دنبالش بودم ولی الان دیگه بیشتر

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

شاید الان بهم حمله کنن کاربرا، ولی یه لحظه تصور کن بخان مثلا بچه یک روزه خودتو ازت دور کنن یا بگیرن طاقتشو داری؟؟ میتونی بچه تو نبینی؟ من موندم بعضیا چطور انتظار دارن شوهرشون خانواده چندین سالشو بزاره کنار، مگه اینکه خانوادش واقعا مشکل داشته باشن و ب زندگیش لطمه وارد بشه 

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

دارم روش فکر میکنم😟