2777
2789
عنوان

روز جهانی دخملا مبااااااارک💕

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 142 پست
من نامزدم متاسفانه کنارم نیس و شهرامون از هم فاصله داره اخه سال اخره تموم کنه میاد شهر خودمون ...

لعنت ب این فاصله هااا 😂

خوش بحالت یک سال دیگه میاد شهرتون 

بازم من بدبخت باید چهار سال چشم ب در باشه 😂😂😂

دلتنگشم ب شدت ولی جرات نمیکنم زنگ بزنم 

مامانم اینا نیستن بهم گفته برو شب حتما خونه داداشت منم الکی گفتم چشم نرفتم 

زنگم زد جواب ندادم 

بفهمه نرفتم قاطی میکنه☺☺

من نامزدم متاسفانه کنارم نیس و شهرامون از هم فاصله داره اخه سال اخره تموم کنه میاد شهر خودمون ...

ی امشبو با آهنگای عاشقانه و عکساش سر کن تا ی فکری برات کنیم😂😂😂

ᵞᴼᵁ ᴹᴬᵞ ᴳᴱᵀ ᵀᴵᴿᴱᴰ ᴼᶠ ᴿᴱᴬᴸᴵᵀᵞ, ᴮᵁᵀ ᴺᴱᵛᴱᴿ ᴼᶠ ᴰᴿᴱᴬᴹˢ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهترین مردای دنیارو ما واس خودمون برداشتیم😂😍😂

بهتریناشووو که محمد وایمان بودم ما برداشتیم 😂😂😂😂😂خدا دوتا بهترین درحد عالی رو خلق کرد ویژه برا منو تو 😂😂😂

دیگه واجب شد ی رمان بنویسی از زندگیت داداشت بتو گفته!؟😍😂

اره باهم خیلی راحتیم 😂

اتفاقا تو فکرش هستم که بنویسم از چه گرفتاری ها و مشکلات بهترین همسرو پیداکردم و خوشبخت شدم 😍

این کاربری دست دونفره⚘😘
2803
لعنت ب این فاصله هااا 😂 خوش بحالت یک سال دیگه میاد شهرتون  بازم من بدبخت باید چهار سال چشم ب ...

😂😂😂

من نامزدم  منو مثل یه مرد میدونه نه یه زن😍

عاشق این اخلاقشم

این کاربری دست دونفره⚘😘
2804
2805
بهتریناشووو که محمد وایمان بودم ما برداشتیم 😂😂😂😂😂خدا دوتا بهترین درحد عالی رو خلق کرد ویژه برا ...

فق ی حرف دیگه بزن جف پا بیام تو شیکمتتت😐😂😂😂

ᵞᴼᵁ ᴹᴬᵞ ᴳᴱᵀ ᵀᴵᴿᴱᴰ ᴼᶠ ᴿᴱᴬᴸᴵᵀᵞ, ᴮᵁᵀ ᴺᴱᵛᴱᴿ ᴼᶠ ᴰᴿᴱᴬᴹˢ! 
2801