دختر خاله پدرشوهرم، ک میشه دختر نوه عمه بابام، مریضه سنش بالاهه، سرطان داره، اینا کلا باهاشون قهرن الکی، کل فامیل بابام خیلی دوسش دارن باهاشون رفتا آمد داشتیم، من زنگش زدم بعد شوهرم فهمید هزارتا حرف بهم زد، الانم پدرشوهرم در اومد بهم گف خودسرانه زنگ زدی بدون اجازه کسی و.... ، شوهرم سرکاره، انوقت خونم طبقه بالا پدرشوهرم ایناس، من اومدم بالا، زنگ زد ب شوهرم گف تو مرد نیستی، بخدایی ک بالای سرمه دردمو میدونه ن دختر توقع داری بودم از اول ن ازشون چیزی خاستم بی زبون و بدبختم، الانم مادرشوهرم رفته بود بهش گف، رفته بودن بیرون من همه کارا خونشونو کردم اخه یعنی ایقد کارم اشتباه بوده، بچه ها این متن مال چن ساعت پیشه ک تاپیک زدم، الان دوباره پدرشوهرم اومد صدام زد گف، تو گوه خوردی زنگ زدی، تو بدرد اشغالم نمیخوری، خیلی پررو شدی و.... ، بخدا من فقط گریه کردم، تاحالا بی احترامی بهشون نکردم، فقط کلفتی کردم، از بس گریه کردم سرم داره منفجر میشه😭😭
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
من ب خانوادم پشت کردم بخاطر این آشغالا، اینا اول یجور دیگ بودن، خانوادم دیگ نمیخان منو ببینن، چون بخ ...
اشتباهت این بوده دیگه.الان اینام دیدن تنهایی بهت زور میگن
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من ب خانوادم پشت کردم بخاطر این آشغالا، اینا اول یجور دیگ بودن، خانوادم دیگ نمیخان منو ببینن، چون بخ ...
همینه چون خودت بی خانواده کردی میزنن تو سرت
حتی اگر خانواده بد باشه نباید بدی بگی تف سر بالاست
اگر پدرو مادرت نگه داشته بودی الان پشتت به اونا گرم بود
هر چه زود تر اشتی کن هیچ کس پدر و مادر ادم نمیشه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......