2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از همینا ولی چه فرقی داره؟ 😘راستش من چهارمین کاربریمه معمولا چیزی نمیگم که شناسایی بشم

اها ممنون ازاطلاعاتت خب اینم میتونی بگیری الان من بایددارواستفاده کنم یعنی دکتربهم دارومیده؟یانیازنیست

اها ممنون ازاطلاعاتت خب اینم میتونی بگیری الان من بایددارواستفاده کنم یعنی دکتربهم دارومیده؟یانیازنی ...

چون علامت داری و پلی کیستیکی معمولا داره میدن، احتمالا یه محلول موضعی  ماینوکسیدیل میده با یه داروی خوراکی مثل اسپیرونولاکتون

چون علامت داری و پلی کیستیکی معمولا داره میدن، احتمالا یه محلول موضعی  ماینوکسیدیل میده با یه د ...

مانوکسیدن استفاده میکنم اسپرلاکتون فیناسترایددادک عوارض داره استفاده نکردم یعنی به غیرازاین دوتاداروچیز دیگ نیست ک عوارضی نداشته باشه

مانوکسیدن استفاده میکنم اسپرلاکتون فیناسترایددادک عوارض داره استفاده نکردم یعنی به غیرازاین دوتادارو ...

داروهاش همینان، اگه مجرد هستین اشکالی ایجاد نمیکنن داروها، عارضه دائمی و ماندگاری ندارن، من خودمم پنج شش سال مصرف کردم

اصلی ترین داروهاش همینان، داروهایocpای که خواص ضدهورمون مردانه دارن مثل یاز و یاسمین هم مفیدن اما داروهای اصلی همونی بود که بهتون داده

داروهاش همینان، اگه مجرد هستین اشکالی ایجاد نمیکنن داروها، عارضه دائمی و ماندگاری ندارن، من خودمم پن ...

متاهلم فیناستراید ۲هفته خوردم خیلی منوعصبی پرخاشگرمیکرد اسپرلاکتون چون شنیدم عادت روعقب جلومیزنه نخورم اخه عادتم هرماه به موقع هستش

متاهلم فیناستراید ۲هفته خوردم خیلی منوعصبی پرخاشگرمیکرد اسپرلاکتون چون شنیدم عادت روعقب جلومیزنه نخو ...

به پزشکت گفتی اون دو دارو نمیخوری؟ برات داروی دیگه ای مینویسه 

اسپیرونولاکتون ی کم ممکنه بهم بریزه ولی درکل داروی خوبیه، به من خیلی میساخت، اگه مطمئنی بارذار نمیشی امتحانش کنی ضرر نداره

برای متاهل ها باید جلوگیری شون خیلی سفت و سخت باشه موقع مصرف اون دو تا دارو، من که جرئشتو نداشتم😄

به پزشکت گفتی اون دو دارو نمیخوری؟ برات داروی دیگه ای مینویسه  اسپیرونولاکتون ی کم ممکنه بهم ب ...

جلوگیری هیچی فقط دلم نمیخادالکی قرص بخورم اون قرصی ک عوارض داره اسپرلاکتون میگن بعضیاباخوردنش تو۱ماه ۲بارعادت شدن درسته؟ اسپرلاکتون عادت روعقب میندازه یاجلو؟عقب بندازه خوبه جلوبندازه بدم میاد

جلوگیری هیچی فقط دلم نمیخادالکی قرص بخورم اون قرصی ک عوارض داره اسپرلاکتون میگن بعضیاباخوردنش تو۱ماه ...

ممکنه قاعدگی رو متوقف کنه یا ممکنه لکه بینی بین قاعدگی ها پیش بیاره برای همین همراهش یاز گ یاسمین میدن که هم اثرات مفید روی پلی کیستیک داره هم جلوگیری از بارداری داره هم مانع به هن ریختن پریود میشه

به پزشکت اعتماد کن

ممکنه قاعدگی رو متوقف کنه یا ممکنه لکه بینی بین قاعدگی ها پیش بیاره برای همین همراهش یاز گ یاسمین می ...

من کلاخیلی بی تحرکم اصلا ورزش نمیکنم وزنم هم میزونه۶۵ بی تحرکی یکی از اعلام تنبلی تخمدانه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز