2777
2789
عنوان

برنامه نویسی به زبان C

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 35 پست
میگه به حوزه ات ربط داره ...چی میخوای کار کنی؟؟؟وب،هوش مصنوعی،ماشین لرنینگ،دیتا ساینس،گیم؟؟؟

نمیدونم راستش کلا به هک و امنیت خیلی علاقه داشتم

کلا کارکردن با کامپیوتر دوست دارم

نمیدونم چیکارا میشه کرد

رشته خودم هم زبان انگلیسی هستش

Got nothing to say 

عزیز برای برنامه نویسی باید ریاضیت هم قوی باشه

به نظرم الان برو تو  کار طراحی سایت یا بازی

اگر برنامه نویس حرفه ای بشی شاید هر برنامه بتونی چند صد میلیون بفروشی اما باید هوش برنانه نویسی داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز برای برنامه نویسی باید ریاضیت هم قوی باشه به نظرم الان برو تو  کار طراحی سایت یا بازی اگ ...

ریاضی در چه حد؟

قبلا توش خوب بودم منتها چندین ساله نخوندم

بستگی داره تا چه حد سخت باشه

Got nothing to say 

نمیدونم راستش کلا به هک و امنیت خیلی علاقه داشتم کلا کارکردن با کامپیوتر دوست دارم نمیدونم چیکارا ...

عزیزم به بهانه ی تو بعد مدت ها باهاش حرف زدم مرسی😘

میگه که برای فردی که عشق اینکار نیست و بیشتر دنبال درآمده بهتره بره حوزه ی نوشتن سایت و وب ومیگه هم پایتون عالیع هم سی شارپ توی این حوزه...میگه همه ی کارفرما ها الان دنبال برنامه نویسای این دو زبانن بیشتر

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
عزیزم به بهانه ی تو بعد مدت ها باهاش حرف زدم مرسی😘 میگه که برای فردی که عشق اینکار نیست و بیشتر دن ...

😍😂چه خوب ⁦❤️⁩مرسیی

نه خب کلا خیلی دوست دارم 

علاقه نداشته باشم که وقت نمیزارم😂

غیر از اینا چی؟

Got nothing to say 

😍😂چه خوب ⁦❤️⁩مرسیی نه خب کلا خیلی دوست دارم  علاقه نداشته باشم که وقت نمیزارم😂 غیر از این ...

میگه که امنیت و رمز خیلی تخصصیه و یک گرایش توی ارشد برق و کامپیوتر و ریاضیات بخصوص ریاضیات گسسته ی قوی میخواد و زیاد مناسب فردی که اکادمیک برنامه نویسی کار نکرده نیست...بجز اونا میگه جاوا اسکریپت و اندرویدم خوبه...میگه اصلا بد نداریم توی عالم برنامه نویسی..زبانها مثل ابزار داخل جعبه ابزار میمونن و هر کدوم یه جایی کاربرد دارن و اونجا عالین..مثلا نمیشه گفت اچار از انبردست بهتره یا بدتره...هر کدوم توی موقعیت مناسبشون خوبن

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
میگه که امنیت و رمز خیلی تخصصیه و یک گرایش توی ارشد برق و کامپیوتر و ریاضیات بخصوص ریاضیات گسسته ی ق ...

😶😶😶😶ممنون

فقط دقیقا میشه چیکار کرد؟

ببخشید هی میپرسم 🤕

Got nothing to say 

😶😶😶😶ممنون فقط دقیقا میشه چیکار کرد؟ ببخشید هی میپرسم 🤕

چیو چی کرد عزیزم؟؟؟؟

خب با هر زبان میشه چه کاری انجام داد؟ مثلا یه سری واسه طراحی وبسایتن ... بقیه رو نمیدونم

عزیزم میگه با پایتون شروع کن...پایتون رو خوب یادبگیر ...باهاش همه کار میتونی بکنی...کاربردای هر کدومم زیاده کار تایپ نیست میگه🤣...خودش به داداشاش که دنبال پول بودن گفته با پایتون شروع کنید از هفده سالگی اونا شروع کردن

عزیزم میگه با پایتون شروع کن...پایتون رو خوب یادبگیر ...باهاش همه کار میتونی بکنی...کاربردای هر کدوم ...

عهههه خوش به حالشون از سن کم راهشون معلومههه

من می‌خوام از c شروع کنم

اینو میپرسی یادبگیرم چیکارا میتونم کنم؟

سوال آخرمه😅🤣🤣⁦❤️⁩

چون آدم کنجکاویم تا نفهمم جزییات کارو نمیتونم جلو برم

تو ریاضی هم معلمم کلافه میکردم 😂

میگن زبان سی متن باز و آزاد تره و محدودیت نداره

Got nothing to say 

عهههه خوش به حالشون از سن کم راهشون معلومههه من می‌خوام از c شروع کنم اینو میپرسی یادبگیرم چیکارا ...

نه عزیزم ،سی اونچیزی که فکر میکنی نیست...سی میگفت فقط کاربرد اصیلش در نوشتن نرم افزار های تحت ویندوزه...توی جاهای دیگه استفاده های خیلی خاص داره..علت اینکه هنوز از سی استفاده میشه به خاطر سرعت بالاشه چون زبان به زبان سخت افزار نزدیک تره....یه سایتی معرفی کرد به نام ویرگول گفت توی گوگل اینو سرچ کن 👈بازار کار برنامه نویسی ویر گول اونجا بهتر میتونی تصمیم بگیری..در کل سی رو برای شروع توصیه نکرد اصلا...گفت با سی شروع کنه زده میشه

نه عزیزم ،سی اونچیزی که فکر میکنی نیست...سی میگفت فقط کاربرد اصیلش در نوشتن نرم افزار های تحت ویندوز ...

چقدر بد...

منم رفتم کتابش خریدم🤕

ممنونم میرم میخونم

ببخشید زحمتت دادم⁦❤️⁩🌸

Got nothing to say