2777
2789

زیاد نه..برو سراغ زبانهای سطح بالاتر...بعد حوزه ی کاریتو مشخص  کن توی برنامه نویسی..زبان سی یه کتاب معروف داره به نام دایتل اون خیلی خوبه

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
زیاد نه..برو سراغ زبانهای سطح بالاتر...بعد حوزه ی کاریتو مشخص  کن توی برنامه نویسی..زبان سی یه ...

آخه نوشته بود پایه اکثر زبان ها همین سی هستش

کسی بخواد حرفه ای ادامه بده بهتره از همین شروع کنه

فقط کنجکاوم میتونم ازش درآمد کسب کنم؟

Got nothing to say 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه نوشته بود پایه اکثر زبان ها همین سی هستش کسی بخواد حرفه ای ادامه بده بهتره از همین شروع کنه فق ...

میتونی اگه علاقه داشته باشی و تلاش کنی..سی مادر همه ی زبانهاست و زبان به شدت سختیه چون قدیمی تره...این توصیه ها رو معمولا میکنن ولی راست نیست که حتما باید سی بلد باشی...هر کی بخواد برنامه نویسی بلد شه نمیره سی یاد بگیره بلکه مفاهیمی داره که اونا رو باید یاد گرفت..برای سی هم کلی کار هست ولی یادگیریش سخته..زبانهای سطح بالا چون به زبان انسانی نزدیکترن یادگیریشون آسونتره

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
میتونی اگه علاقه داشته باشی و تلاش کنی..سی مادر همه ی زبانهاست و زبان به شدت سختیه جون قدیمی تره...ا ...

آره کمی به باقی زبان ها یه نگاهی کردم

قابل فهمه

خودتون واسه کار چی پیشنهاد میدید؟

Got nothing to say 

😍خوبه مرسی چقدر زمان میزاشتید؟ چطوری یاد میدادن؟

با استاد پیش میرفتم عزیز مهم نوع فکردن درست هست در اصل زبان های مختلف همشون یکی هست و اصلش نوشتم الگوریتم درست هست 

از مساعل راحت شروع کن و کم کم برو به سمت سخت ها 

آره کمی به باقی زبان ها یه نگاهی کردم قابل فهمه خودتون واسه کار چی پیشنهاد میدید؟

عزیزم باید از اونایی که توی این کارن بپرسی من اومدم بیرون..کار مرتبط با رشته ام پیدا کردم ...تا وسطاش رفتم...یه برنامه نویس میشناسم ولی جواب نمیده..توی واتساپه..البته جواب منو نمیده ..در موردت پیام میدم ببینم چی میگه...

میگه به حوزه ات ربط داره ...چی میخوای کار کنی؟؟؟وب،هوش مصنوعی،ماشین لرنینگ،دیتا ساینس،گیم؟؟؟