2777
2789
عنوان

دخترا بی بی چک بزنم؟🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 114 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله به همین زودی دلت شاد بشه نمیدونی چیا کشیدم بخدا درکت میکنم🌸🌷

ممنونم عزیزدلم الهی با دل خوش بغلش بگیری

خداروشکر که مادر شدی برام دعا کن لطفا

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ممنونم عزیزدلم الهی با دل خوش بغلش بگیری خداروشکر که مادر شدی برام دعا کن لطفا

ممنونم مهربونم تو لایق بهترینایی🌸🌷

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
چشم اگه مثبت بود 🥺

سلام عزیزم.. تبریک میگم بارداریتونو😍به سلامتی وبدون دردسر نی نی بیاد بغلتون🙏🙏🙏

ببخشید مارک بی بی چک که سه روز به موعدتون گذاشتین چی بوده؟ 

اونی که روز موعد گذاشتید چی بود؟ 

منم 4روز به موعدم مونده..این ماه لتروزول خوردم..سونو رفتم چندتا فولیکول داشتم.  چندتا اقدام رفتم..الان بی بی زدم منفیه🤦‍♀️🤦‍♀️حالم خیلی گرفته اس😥😥آخه میگن 11 روز از اقدام بگذره باردار باشی بی بی چک  نشون میده🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
سلام عزیزم خوبی؟ مبارک باشه گلم آزمایش ندادی؟

سلام گلی نه هنوز انشالله وقت بشه این هفته برم😅❤

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
سلام عزیزم.. تبریک میگم بارداریتونو😍به سلامتی وبدون دردسر نی نی بیاد بغلتون🙏🙏🙏 ببخشید مارک بی ب ...

سلام گلم ممنونم از دعای خیرت مهربونم

مارک wonclto cassette هست انشالله که بارداری گلم

راستی حتما باید از موعدت بگذره تا بی بی چک مثبت باشه من سه چهار روز مونده به موعدم بی بی چکم منفی شد درست یکی دو روز بعد اینکه از موعدم گذشت مثبت شد❤

سلام گلم ممنونم از دعای خیرت مهربونم مارک wonclto cassette هست انشالله که بارداری گلم راستی حتما ب ...

قبل موعد هم همین مارک و زدید؟ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
سلام گلم ممنونم از دعای خیرت مهربونم مارک wonclto cassette هست انشالله که بارداری گلم راستی حتما ب ...

بیا عزیزم ببین همین مارکه

خیلی امید داشتم این ماه باردارشم😔😔

بیا عزیزم ببین همین مارکه خیلی امید داشتم این ماه باردارشم😔😔

عزیزم از موعدت گذشت بزن ، بعضی ها ۱۲روز بعد موعد معلوم میشه بعضی ها هم با آزمایش معلوم میشه شاید لقاح دیر انجام شده ، امیدت به خدا باشه گلم🌸