2777
2789
عنوان

دخترا بی بی چک بزنم؟🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 114 پست
آره گلی همین بود ، کلا از این مارک میگیرم🌸

منم از این مارک زدم.. سه چهار روز مونده به موعدم حتی هاله هم نداشت😔

شما چند روزبعد  از تخمکگذاریتون پریود شدید؟ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
عزیزم از موعدت گذشت بزن ، بعضی ها ۱۲روز بعد موعد معلوم میشه بعضی ها هم با آزمایش معلوم میشه شاید لقا ...

امیدم به خداست.. اول محرم به امام حسین علیه السلام گفتم منو دست خالی رد نکن... 😔

واسم دعا کن عزیزم باردار بشم. خدا بهم یه پسر سالم بده.. دوتا دختر دارم خیلی زخم زبون شنیدم.. خیلی وقته تو اقدام هستم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از این مارک زدم.. سه چهار روز مونده به موعدم حتی هاله هم نداشت😔 شما چند روزبعد  از تخمکگذ ...

دقیقا منم سه چهار روز قبل موعد زدم منفی شد ولی بعد اینکه از موعدم گذشت مثبت شد ، اقلیت هستن که قبل موعد بی بی چک مثبت میشه🌸 من این ماه فقط دل درد پریودی داشتم و از موعدم گذشت

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
امیدم به خداست.. اول محرم به امام حسین علیه السلام گفتم منو دست خالی رد نکن... 😔 واسم دعا کن عزیزم ...

گلم شما که دوتا فرشته ناز داری انشالله یه برادر هم قسمت دخترای خوشگلت بشن انشالله سالم باشه فقط ، حرف مردم تمومی نداره اهمیت نده ❤

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
دقیقا منم سه چهار روز قبل موعد زدم منفی شد ولی بعد اینکه از موعدم گذشت مثبت شد ، اقلیت هستن که قبل م ...

ان شاءلله که تو دلیت همه چیش اوکی باشه.. بدونه دردسر بیاد بغل مامان وباباش🙏🙏..همونی که میخوای باشه الهی🙏🙏

واسم دعا کن🙏

گلم شما که دوتا فرشته ناز داری انشالله یه برادر هم قسمت دخترای خوشگلت بشن انشالله سالم باشه فقط ، حر ...

قربونت..ان شاءلله که پاقدم تو دلیت خوب باشه وبه تمام خواسته های زندگیت برسی🙏🙏🙏😍😍

ان شاءلله که تو دلیت همه چیش اوکی باشه.. بدونه دردسر بیاد بغل مامان وباباش🙏🙏..همونی که میخوای باشه ...

انشالله نی نی داری گلم نگران نباش🌸❤🌷 ممنونم مهربونم همچنین😍

قربونت..ان شاءلله که پاقدم تو دلیت خوب باشه وبه تمام خواسته های زندگیت برسی🙏🙏🙏😍😍

ممنونم گلم چقدر دعای خیر قشنگی❤😍