2777
2789
عنوان

بعد ۳۵ روز

73 بازدید | 4 پست

بچه ها بعد ۳۵ روز از کرونام‌میگذره میتونم برم پیش خانواده ام البته علائممی هم میاد ومیره دارم..

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اره برو دکتر بهم گفت سرفت ممکنه ۲ ماه طول بکشه ولی بعد ۱۶،۱۷ روز دیگه ناقل نیستی

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

اره برو دکتر بهم گفت سرفت ممکنه ۲ ماه طول بکشه ولی بعد ۱۶،۱۷ روز دیگه ناقل نیستی

با خیال راحت برم دیگه هنوز میترسم..

Pcr منفی شد ولی تست خون هنوز دارم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با خیال راحت برم دیگه هنوز میترسم.. Pcr منفی شد ولی تست خون هنوز دارم

من حرفای دکترمو بهت گفتم دیگه فک کنم اطلاعاتشو کامل باشه تو این زمینه ،خودمم بعد ۲۰ روز رفتم پیش بقیه خدارو شکر کسی مریض نشد

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من حرفای دکترمو بهت گفتم دیگه فک کنم اطلاعاتشو کامل باشه تو این زمینه ،خودمم بعد ۲۰ روز رفتم پیش بقی ...

واقعا ممنونم عزیزم