2789
عنوان

بعد ۳۵ روز

73 بازدید | 4 پست

بچه ها بعد ۳۵ روز از کرونام‌میگذره میتونم برم پیش خانواده ام البته علائممی هم میاد ومیره دارم..

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

اره برو دکتر بهم گفت سرفت ممکنه ۲ ماه طول بکشه ولی بعد ۱۶،۱۷ روز دیگه ناقل نیستی

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

اره برو دکتر بهم گفت سرفت ممکنه ۲ ماه طول بکشه ولی بعد ۱۶،۱۷ روز دیگه ناقل نیستی

با خیال راحت برم دیگه هنوز میترسم..

Pcr منفی شد ولی تست خون هنوز دارم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خیال راحت برم دیگه هنوز میترسم.. Pcr منفی شد ولی تست خون هنوز دارم

من حرفای دکترمو بهت گفتم دیگه فک کنم اطلاعاتشو کامل باشه تو این زمینه ،خودمم بعد ۲۰ روز رفتم پیش بقیه خدارو شکر کسی مریض نشد

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من حرفای دکترمو بهت گفتم دیگه فک کنم اطلاعاتشو کامل باشه تو این زمینه ،خودمم بعد ۲۰ روز رفتم پیش بقی ...

واقعا ممنونم عزیزم