jodeeeeeeeeeeee مدیر عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 27 عنوان لاک و نماز خوندن | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 18 پست میخوام بعد چندسال شروع به نماز خوندن کنم ناخن هام لاک دارن نمیتونم هر بار پاک کنم ، موندم چیکار کنم 😞😞😭😭 1400/07/04 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپیشی_باز عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 449 اره منم به مامانم میگم مهم خداس که قبول میکنه اینارو اخوندا میگن😂 بعضیا نمیدونم با چه اعتماد بنفسی احساس میکنن نماینده خدان و میان تو صورتت میگن نمازت باطله یا قبول نیست😂 هر جور دلم بخواد زندگی میکنم.اهمیت نمیدم دیگران چی میگ😌🐴
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14168 منم همیشه خودم رو توجیه میکنم زمونه عوض شده همون طور حنا بوده قبلن الان لاک اومده جاش موردی نداره و ... دقیقا به خاطرهمین که اونقدرخرافاتیمون کردن ازخیلی چیزا زده شدیم وکناره گیری میکنیم
fati__a عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3487 دقیقا خرافاته. وگرنه عقلانی فکر کنیم میبینیم اصلا نماز ربطی نداره به لاک عزیزم نماز مشکلی نداره با لاک واسه وضوش میگن نباید مانعی رو ناخنت باشه لاک میزنی ی لایه مانعس دیگه منم خودم سختمه هی پاک میکنم وضو میگیرم اما خب چاره ای نیس مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤
دخترپیشی_باز عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 449 عزیزم نماز مشکلی نداره با لاک واسه وضوش میگن نباید مانعی رو ناخنت باشه لاک میزنی ی لایه مانعس دیگه م ... وضو رو اون زمان واسه عربای کثیف که یه حموم نمیرفتن گفتن بگیرن. نه الان که قرن ۲۱ هستش و همه روزانه حمام میرن. اینا واقعا چرته هر جور دلم بخواد زندگی میکنم.اهمیت نمیدم دیگران چی میگ😌🐴