2777
2789
عنوان

معنی واقعی شانس و دارم میفهمم

1215 بازدید | 91 پست

چنتا از دوستام مثل یه خانم باوقارن.نماز خونن.تا حالا دوسپسر نداشتن.حتی اینستام ندارن میگن خوشمون نمیاد محیطش خوب نیست.پسر میبینن سرشون و میندازن پایین.بعد یا خواستگار ندارن یا اگ دارن طرف یا معتاد بوده یا فهمیدن همزمان با ی دختر دیگم هست

بعد اونایب ک دوسپسر داشتن چنتا و همه غلطی کردن شوهر کردن.

مثلا دختر خالم با ی پسری دوس شد تو تلگرام اونم اومد خواستگاریش کل فامیل و محل میگفتن این خودش برا خودش شوهر پیدا کرده.تاحالام چنبار نامزد کرده.الان خبر شدم نامزد کرده با یه پسر پلیس.پسره هم چنتا کوچه لا خودشون فاصله داره 

چرا واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی دارن اشتباه میزنن

هیچکدوم از کارایی که گفتی ربطی به وقار نداره 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
هرکسی لایق خوشبختی خوبی و بدی ادمام تو نماز و دوست پسر خلاصه تشخیص داده نمیشه

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

همین دیگه 

دنیا قوانین داره 

زرنگا برنده هستن 

دوست منم شوهر کرد کانادا خوشگل اصلا نبود فقط شکارچی خوبی بود و شانسم داشت 

اما به دختر عمم با 170 قد خوشگل پولدار تحصیل کرده خیانت شد 

فک کردی واسه چی میگن سیب سرخ نصیب شغال 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
گروه اول در اجتماع نبودن به اون صورت و تجربه شناخت پسر رو ندارن گروه دوم باتجربه ان و پسرا رو عین ک ...

نخیر یا دانشگاهین.یا کلاس میرن.و....

خیلی تو اجتماعن

دوس پسر و خواستگار چیه ؟ 

دوستای من عین دوستای تو بودن ازدواج کردن به چند ماه نکشید شوهراشون خیانت کردن و ولشون کردن ؛(  

نماز خون بودن و خوش اخلاق و باادب و ‌... اما شوهراشون ولشون کردن رفتن با زنای دیگه

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(