2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد نارس داشتن

857 بازدید | 11 پست

من دوقلوی نارس دارم، ۲ماهه هستن، خییییلی با شیر خوردنشون در عذابم ، رفلاکس شدید دارن

موقع شیر خوردن به طرز وحشتناکی هوا قورت میدن، تمام سر شیشه ها هم سوراخشون بزرگه و شیر میپره تو گلوشون 

شما از چه شیشه هایی استفاده کردید؟

شیشه شیر چیکو و اونت و فیروز جریان شیرشون خیییلی زیاده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوقلوهات همسان هستن یا غیر همسان؟

دوقلوهای خواهرشوهرم ۳۰‌هفته دنیا اومدن شیشه شیر معمولی بیبی لند براشون میگرفت عادت‌کردن الان ۲۲ماهشونه

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دوقلوهات همسان هستن یا غیر همسان؟ دوقلوهای خواهرشوهرم ۳۰‌هفته دنیا اومدن شیشه شیر معمولی بیبی لن ...

غیر همسان، پسر

۳۱ هفته بدنیا اومدن، ۱ماه تو دستگاه بودن

عزیزم شما تو تاپیک قبل تر زدی دوقلو هاتو سل فری دختر تشخیص داده یعنی اشتباه تشخیص داده بوده دوقلوهات ...

بله عزیزم، دکتر قبلیم یه عبارت توی آزمایش سلفری رو اشتباه معنی کرد و گفت دوقلوی دختر داری، در صورتی که توی سلفریِ دوقلویی اصلا جنسیت قابل تشخیص نیست، تشخیص جنسیت در سلفری فقط برای تک قل هستش.معنی اون عبارت در صفحه آخر هم این بود که کروموزوم y در بارداری دوقلویی قابل تشخیص نیست. دکترم فکر کرده بود که نوشته کروموزومy دیده نشده،در نتیجه گفت پس دوقلوی دختر داری. الان پسرام ۲ماهه هستن و نارس بدنیا اومدن. 

بله عزیزم، دکتر قبلیم یه عبارت توی آزمایش سلفری رو اشتباه معنی کرد و گفت دوقلوی دختر داری، در صورتی ...

سلام منم دوقلو باردارم دقیقا شرایط شما برام پیش اومده میشه خواهشا جوابمو بدین یه لحظه سلفریمو بفرستم نگاه کنین برای منم زده y مشاهده نشد یعنی هر دو دختر؟ناهمسانن