2777
2789

تو نت بزن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نت زدم نوشته بود خونریزی قبل بارداری یا بعد از بارداری

حتما جنین طوری ایستاده ک رابطه خطر داره نگران نباش اگ جای نگرانی بود دکترت بهت میگفت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
حتما جنین طوری ایستاده ک رابطه خطر داره نگران نباش اگ جای نگرانی بود دکترت بهت میگفت

وای سکته زده میشم هر دفعه میرم دکتر،جونم به لبم میرسه از استرس

خسته ترینم
وای سکته زده میشم هر دفعه میرم دکتر،جونم به لبم میرسه از استرس

دکترا همینن فقط استرس میدن

شما آخراشی؟من ۷ هفتم،برای آزمایش خون نوشته برای چی هست؟

اره ۱ ماه اینام مونده 

ممکنه برا خیلی چیزا باشه 

کم خونی 

عفونت

دکترا نمیگن برا چی مینویسن همیشه خودت بپرس مثلا این ازمایش برا چیه

اره ۱ ماه اینام مونده  ممکنه برا خیلی چیزا باشه  کم خونی  عفونت دکترا نمیگن برا چ ...

انشالله سالم و سلامت نی نیت و بغل کنی،برای منم دعا کن،آره باید میپرسیدم،فقط گفت ناشتا آزمایشات و انجام بده بیا

خسته ترینم