2777
2789

تو نت بزن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نت زدم نوشته بود خونریزی قبل بارداری یا بعد از بارداری

حتما جنین طوری ایستاده ک رابطه خطر داره نگران نباش اگ جای نگرانی بود دکترت بهت میگفت

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
حتما جنین طوری ایستاده ک رابطه خطر داره نگران نباش اگ جای نگرانی بود دکترت بهت میگفت

وای سکته زده میشم هر دفعه میرم دکتر،جونم به لبم میرسه از استرس

خسته ترینم
وای سکته زده میشم هر دفعه میرم دکتر،جونم به لبم میرسه از استرس

دکترا همینن فقط استرس میدن

شما آخراشی؟من ۷ هفتم،برای آزمایش خون نوشته برای چی هست؟

اره ۱ ماه اینام مونده 

ممکنه برا خیلی چیزا باشه 

کم خونی 

عفونت

دکترا نمیگن برا چی مینویسن همیشه خودت بپرس مثلا این ازمایش برا چیه

اره ۱ ماه اینام مونده  ممکنه برا خیلی چیزا باشه  کم خونی  عفونت دکترا نمیگن برا چ ...

انشالله سالم و سلامت نی نیت و بغل کنی،برای منم دعا کن،آره باید میپرسیدم،فقط گفت ناشتا آزمایشات و انجام بده بیا

خسته ترینم