2777
2789
عنوان

حکم جلب

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 39 پست
من شنیدم اگرم دوشیزه نباشی  چون زیر یک سقف زندگی نمیکنیم تعلق نمیگیره  وکیلت چی میگه؟&nbs ...

آره همون،من اشتباه تایپ کردم....

سه چهارسال با بابام دوست بود،نمیدونم کدوم ازخدابی خبری بهش میگه ک فلانی دختر داره،اینم ازخداخواسته میادخواستگاری.....

خودشوخانوادش اینجوری میگفتن ولی بعیدمیدونم حقیقت این باشه...حس میکنم قبلایکی رو دوست داشته بهش ندادن اومده خواستگاری من

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره همون،من اشتباه تایپ کردم.... سه چهارسال با بابام دوست بود،نمیدونم کدوم ازخدابی خبری بهش میگه ک ...

ویژگی های بدش چیه؟ 

کی درخواست طلاق داد تو یا اون؟ 

اگه خودت دادی برای طلاق چه دلیلی ارائه کردی؟

ویژگی های بدش چیه؟  کی درخواست طلاق داد تو یا اون؟  اگه خودت دادی برای طلاق چه دلیلی ارا ...

هزارتاویژگی بدداشت،همش روهم تحمل میکردم ولی اینکه همش بگه دوستت ندارم رو نتونستم تحمل کنم،نوشتن ویژگی های بدش واقعا دورازحوصلست....

گفتم عزیزم خودش هم موافق طلاقه،ازوقتی قهرکردیم همش میخواست یه کاری کنه حقوحقوقم‌روببخشم بعدطلاق بگیرم منم گزاشتم اجرا دیدکوتاه نمیام،خودش درخواست طلاق داد

دادگاه تشکیل شده،بهش وقت داده بودن ک پرداخت کنه ولی هیچی نداده،بااین حال سه چهار ماه طول میکشه؟؟؟؟؟

عزیزم اینجا بدون اطلاع از قانون هر کی یه چی میگه برا خودش !!! سایت وکلا هس سوالم رایگانه ازونجا بپرس راحت راهنماییت میکنن . ولی اینو من میدونم . در مورد نفقه . وقتی رای بگیری و پرداخت نکنه حتی یک ماهم ک پرداخت نکنه میتونی بگی حکم جلب بهت بدن و خیلی راحت تو یک روز حکم جلب بهت میدن همین 

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
من حکم جلب نگرفتم ولی یکی ازدوستام حکم جلب گرفته،هرسوالی داری بپرس به دوستم میگم

خیلی لطف میکنید خدا خیرتون بده،اول اینکه تو حکم جلبم تاریخ نزده و تا کی وقت دارم ببرم کلانتری؟ و اینکه حتما خودم همراه مامور برم؟ وکیل ندارم،نمیشه خودشون تنهایی برن؟

عزیزم اینجا بدون اطلاع از قانون هر کی یه چی میگه برا خودش !!! سایت وکلا هس سوالم رایگانه ازونجا بپرس ...

ممنون عزیزم بابت اطلاعاتت،این تاپیک برای پارسال بود ومشکلم حل شد خداروشکر

خیلی لطف میکنید خدا خیرتون بده،اول اینکه تو حکم جلبم تاریخ نزده و تا کی وقت دارم ببرم کلانتری؟ و این ...

عزیزم سوالات رو میپرسم تاآخرشب بهت جوابش رو میدم ان‌شاءالله،داری جدامیشی؟

اگه حکم جلبت برای جداییه من یه گروه دارم خانمایی هستن که درحال جدایی‌ان،میتونی بیای بابقیه صحبت کنی وازتجربه هاشون استفاده کنی

عزیزم سوالات رو میپرسم تاآخرشب بهت جوابش رو میدم ان‌شاءالله،داری جدامیشی؟ اگه حکم جلبت برای جداییه ...

بله عزیزم برای جداییه 

دوس دارم تو گروه باشم ولی حال روحی مناسبی ندارم وقتی میبینم همه میگن نمیشه یا رای نگرفتن حالم خیلی بد میشه