2777
2789
عنوان

حکم جلب

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 39 پست
بله عزیزم برای جداییه  دوس دارم تو گروه باشم ولی حال روحی مناسبی ندارم وقتی میبینم همه میگن نم ...

اتفاقا اونجاروحیه میگیری چونکه بقیه تونستن حق‌شون رو بگیرن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی لطف میکنید،ممنونم واقعاً

سوال اولش تاریخش بالای صفحه تاریخ تنظیم که میزنه با شماره گرونده این چیزا بالای برگه هست

خودش همراه مامور بره ولی اگر خواست جلو نره وقتی صورت جلسه مبکنه مامور بره امضا کنه شماره ملیش بگه تمام صورت جلسه ام محض اطمینان بخونه

وکیل دنبال حکم جلب نمیره هیچ وکیلی مگر اشنا باشه یا پول زیادی گرفته باشه الان همه خودشون میرن دنبال حکم جلب 

جواب سوالات عزیزم،ان‌شاءالله موفق باشی

اتفاقا اونجاروحیه میگیری چونکه بقیه تونستن حق‌شون رو بگیرن 

واقعاً؟ خسته شدم بسکه بهم گفتن ببخش جداشو،من میدونم چیزی نداره که بده،بخدا که اومدم ببخشم جدابشم قبول نکرد،نمیدونم چرا یرسریا کارشون فقط قضاوته،اگر لینک گروه رو بدید ممنون میشم 

انشالله ی زندگی پر از عشق و محبت و شادی و سلامتی داشته باشی قشنگم

واقعاً؟ خسته شدم بسکه بهم گفتن ببخش جداشو،من میدونم چیزی نداره که بده،بخدا که اومدم ببخشم جدابشم قبو ...

بیاخصوصی شمارت رو بزار عضوت میکنم.

ممنون عزیزم همچنین