2777
2789

من معدلم بالا بود همه رشته هارو هم آورده بودم 

بعد رفتم رشته کامپیوتر بابامم خیلی تعریف کرد از این رشته.بعد چون مدرسه فنی خیلی دور بود از طریق کاردانش رفتم.الان همه دوستای تجدیدیم اومدن کاردانش.دارم روانی میشم.من با چ معدلی رفتم.اونا با چ معدلی وای😭😭😭😭😭با یه مشت تنبل افتادم.هر کیم میپرسه رشتت چیه خجالت میکشم بگم کاردانش.چون میگن لابد تنبل بوده 😭😭😭

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برو رو خودت کار کن و بفهم کاردانش لول پایین نیست بعد بشین عر بزن🖕🖕

من الان حالم ب اندازه کافی بد هست.تازشم خودمم ک کاردانشم قبول دارم همه تنبلا میان

شیت/:💔میتونستی مهندسی کامپیوتر بخونی اگ همه رشته هارو اورده بودی از طریق ریاضی

ریاضی آخه خیلی سخته.وای روانی دارم میشم

خوب انتظار داشتی کی بیاد کارو دانش ؟  اینو که دیگه همه میدونن بعدم تو که درست خوب بود  ریاضی میرفتی کامپیوترو دانشگاه انتخاب میکردی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
الان فقط یه قبر میخام برم توش بمیرم😭

چرا مهندسی نرفتی😐دگ اوندی تو این رشته یکم نبمه پر لیوننو ببین راحت میتونی کنکور رتبه برتر شی بقول خودت با اونا از زمین تا اسمون فرق داری خوبیش ب اینه تو این رشته بهترینب

به بقیه توجه نکن والا من کتاب هاشونو دیدم خیلی پیچیده بود سخته که کی گفته اسونه

چمیدونم.اخه بقیه مگه میفهمن😭فقط میگن رشته ای ک جز نظری نباشه یعنی برا تنبلاس

من الان حالم ب اندازه کافی بد هست.تازشم خودمم ک کاردانشم قبول دارم همه تنبلا میان

تنبلا میان؟باید بگم متاسفم واسه این شخصیتت لیاقت میخواد رشته های هنری حتما دکتر مهندس شدن با پول و دانشگاه ازاد خوبه

امید دارم به روزای قشنگ🌸💕
منم این درد و کشیدم ب هرکی میگی فنی فک میکنه خنگ بودی در صورتی ک با معدل نوزده رفتم بعد خارج باهوشاش ...

اره بخدااا.از الان پشیمون شدم که چرا رفتم.اخه چرا اینجورین ملت ما.بخدا که هر کی می‌ره فنی کاردانش تنبل نیسسسسسسس

ریاضی آخه خیلی سخته.وای روانی دارم میشم

ن من ریاضیم درسمم خیلی قوی نیس ولی اسونه حداقل اسون تر از کارو دانش کامپبوتره بعدشم بازار کار واسه کارو دانش خیلیییییی خوبه همشون سریع وارد کار میشن اینم یه مورد مثبت دگ من خودم شابد دو سال دگ کار گیرم نیاد برا مهندسی ولی حداقل تو سریع میری سر کار درامد داری خودت

چمیدونم.اخه بقیه مگه میفهمن😭فقط میگن رشته ای ک جز نظری نباشه یعنی برا تنبلاس

اشتباهه فکرشون عقب افتادس

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡