2777
2789
عنوان

شپش مزاحممم

177 بازدید | 29 پست

امروز فهمیدم شپش دارم دوهفته ای بود سرم میخارید ولی هر وقت نگا میکردم موهامو نه شپش میدیدم نه تخمشو فقط شوره داشتم

امروز دیدمش یه موجود زشت و ریز تو موهام بود😭😭 شامپو شپش گرفتم زدم چنتا دیگه ام موقع شستن سرم دیدم ولی هرچقدر نگاه کردیم اصلا رشک یا همون تخم شپشی تو موهام نبودد

بنظرتون با یه بار شامپو زدن از بین میرن😭

کجای سرت میخارید دقیقا. منم سرم میخاره نگران شدم. شامپو شپش بزنم موهام شپش نداشته باشه چیزی میشه؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شپش زیاد شده

فصلشه الان. اخرای تابستون زیاد میشه تا پاییز

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

نه با یکبار اصلا از بین نمیره..باید هروز شامپوشو بزنی و محلول از داروخونه بگیر شونه شپش هم بگیر هی شونه بزنه شونرو بزن تو اب میلینیشون..تا ۷روز بزن.بعدش نزن تا ۴روز تا تخما دربیلن باز بزن.هروزم شونه بکش

من رنگ گذاشتم دیروز

اب اسفند

سس مایونز

سرکه

تاید

و الان دیگه هیچی نیس تو سرم

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

یه راحل خوب من شپش گرفتم چندسال پیش رفتم اسفند بگیرم بریزم رو سرم مرده گفت برای شپش میخوای گفتم اره گفت ابلیمو یک و یک بگیر بزن به موهات یک ساعت باشه شونه کن با شونه مخصوص دونه ریز بشور یعنی معجزه کرددددد تمام شپشام از بین رفت ولی مراقب باش تو چشت نره وحساسیت نداشته باشی

اوف نگو بعد یکماه درگیری  امروز دارم نفس میکشم.. یه پارچه سفید پهن کن موهااتو روش شونه کن میریزن پایین... سرتو چرب کن با روغن هرچی داری 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
کجای سرت میخارید دقیقا. منم سرم میخاره نگران شدم. شامپو شپش بزنم موهام شپش نداشته باشه چیزی میشه؟

پشت سرم و گوشم شقیقه هام

نمیدونم فکر کنم مشکلی نداشته باشه اگه بزنی ولی من وقتی زدم سرم سوخت اولاش 

بده یکی برات بگرده اگه بود بزن

همینجوری زدنش ضرر داره

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

یا موهاتو رنگ کن عالیه هم تخمش میمیره هم خودش

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
یه راحل خوب من شپش گرفتم چندسال پیش رفتم اسفند بگیرم بریزم رو سرم مرده گفت برای شپش میخوای گفتم اره ...

این واقعا عالیه ولی مراقب باشه حساسیت نداشته باشی منی اسفند سس شامپو سرکه هیچکدوم نشد جز این حتما هم باید ابلیموی ۱ و ۱ باشه چیز دیگه نمیشه

بده یکی برات بگرده اگه بود بزن همینجوری زدنش ضرر داره

معلوم میشه بگردن ؟ پر و بلنده خیلی آخه.