2777
2789
عنوان

شپش مزاحممم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
تاید هم زدم

من راه اخرم رنگ بود ک جواب داده مث ک

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم میشه بگردن ؟ پر و بلنده خیلی آخه.

اره 

بادقت بگردن برات

مخصوصا کنار گوش(موهاش)

و پشت سر

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
چرا یک ماه؟؟ خیلی زیاده

اره خیلیه شایدم تازه بیشتر.. 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
معلوم میشه بگردن ؟ پر و بلنده خیلی آخه.

موهای منم دقیقا پر و بلنده

واسه همینم شپش میگیرم 

این دومین باریه که تو عمرم شپش گرفتم یه بارم پنج شش سال پیش گرفتم اون موقع موهام پر رشک بود قشنگ مشخص بود😑

ببین میتونی با تاید هم بشوری تاید هم از بین میبره اگه باشه

حالا به یکی بگو نگا کنه اگه نداشتی الکی چیزی نزن

ولی من اولاش که سرم میخارید نگا کردم شپش ندیدم تازه بعد دوهفته اینا فهمیدم

نه با یکبار اصلا از بین نمیره..باید هروز شامپوشو بزنی و محلول از داروخونه بگیر شونه شپش هم بگیر هی ش ...

اخه تو برگه راهنمای شامپو نوشته بعد از یک هفته اگه خوب نشد دوباره استفاده کنید

تا دو روزم حموم نری

موهای منم دقیقا پر و بلنده واسه همینم شپش میگیرم  این دومین باریه که تو عمرم شپش گرفتم یه بار ...

وای خدایا. منم قبلا یه بار دقیقا هفت سال پیش گرفتم. اما بچه تر بودم موهامو زدم راحت شدم. الان اگه چیزی باشه جرئت نمیکنم موهامو بزنم😖😖 رفتم یه جایی که یکم دور افتاده بود میترسم شپش داشته باشم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
اخه تو برگه راهنمای شامپو نوشته بعد از یک هفته اگه خوب نشد دوباره استفاده کنید تا دو روزم حموم نری

من دکتر رفتم.یه محلول برای ملافه و وسیلهاداد که بپاشم روشون..یه محلول دستساز داد واسه شپش که بزنیم به مو تا ۷روز مرتب بعد نزنیم تا ۴روز.بعد گفت شونه شپش بخر دندونش ریزه بزن تا اب باز بکش همش میریزه تو اب بعد اون اتو مو بکش

من دکتر رفتم.یه محلول برای ملافه و وسیلهاداد که بپاشم روشون..یه محلول دستساز داد واسه شپش که بزنیم ب ...

اها مرسی گلم من اخه دکتر نرفتم فقط از داروخونه شامپو گرفتم

روبالشی و لباسام شستم بعد از حمومم اتو کشیدم حالا ببینم چی میشه خداکنه ازبین بره

اوه من قبلا گرفتم موهامو کوتاه کردم یه بار شامپوشو زدم ازبین رف اینقد طول نگشید

موهای دخترم تا پایین باسنشه نذاشت کوتاه کنم چون کوچیک بود دلم نیومد شامپو بزنم اخه میگن روی سیستم عصبی بچه ها تاثیر بد میذاره خودم هی تن تن نگا کردم تمیز کردم از دختر عموش گرف

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
قطره کیمیا بزن به ما جواب داد 

عزیزم من امروز ینی نزدیک دوساعت پیش زدم قطررو نمیدونم چرا حس میکنم باز سرم وول میخوره چیزیم از موهام نریخت براشما ماینطوری بود؟ خیلی استرس گرفتم چون تقریبا مطمن بودم جواب میده

عزیزم من امروز ینی نزدیک دوساعت پیش زدم قطررو نمیدونم چرا حس میکنم باز سرم وول میخوره چیزیم از موهام ...

من شامپو شپش زدم شپش هارو دیدم که مردن و شستم از سرم ریختن .ولی اوایل حس قلقلک بهم میداد ولی خوب شد